GIVI S321 LED PROJEKTOR

Úgy gondolják sokan a nagy túra endurók tulajdonosai közül, hogy a kiegészítő fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak napközben, de főleg a naplemente utáni időszakban. Az új GIVI S321 LED feloldja a kétségeket, az európai normáknak megfelelő tanúsítvánnyal, kitűnő fényteljesítménnyel rendelkezik, emellett erős, megbízható és sokoldalú felszerelési lehetőséget kínál.


A 2017-ben piacra dobott S321 LED-es fényszóró az S310 Trekker halogén fényszóró és az S320 LED-es előd után, következő állomásként hozta létre a GIVI kutatás fejlesztési részlege. Az okok között az egyik volt, hogy a túra endurókon a fényszóró általában meglehetősen magasan helyezkedik el.

A beállítása sötét területeket hozhat létre az első kerék közelében vagy attól akár néhány méterre. A célközönség elvárása ismert volt a közúti láthatóság tekintetében, és erre a problémára született megoldásként az új kiegészítő. A vízálló és ködlámpaként is hitelesített, LED technológiával készülő fényforrás 8 Wattos teljesítménnyel (összesen 16 Watt párban) a kisebb generátor teljesítményű motorokon sem okoz elektromos teljesítmény csökkenést. A fénysugár a lencsetípusától függ, közvetlen, de nem vakító a szembejövő forgalom számára. A lámpa áramköre nem zavarja az elektromos berendezéseket. Megfelelő működését garantálja a csomagban található biztosíték, kábelezés az akkumulátor közvetlen csatlakoztatásához és vízhatlan kapcsolót a kormányra.

A készlet tartalmaz egy harmadik kábelt is, a motorkerékpár gyújtáskapcsolójára kötéshez. Az S321 meggyőző megjelenéséhez tartozik az alumínium lámpaház, karcsú peremmel. A lámpatest  feketére festett, kontrasztot biztosít a lámpaüveg ezüst keretével. A lámpák mindegyike könnyen felszerelhető minden 21-25 mm-es csőre a bilincsek segítségével, amelyek vízszintes és függőleges irányban állítható.
Az S321 készlethez külön kiegészítő is vásárolható, amennyiben a motoron nincs bukócső amire rögzíteni lehetne. Ez egy 25 mm-es rúd, amelyet a központi fényszóró alá kell felszerelni, és  úgy alakították ki, hogy a fényszóró mellett még egy kamerának is van rajta hely. Jelenleg ez a tartozék a BMW NineT és R1200 RT, a Kawasaki Versys 650, a Yamaha Tracer 700 és a Honda NC750X tulajdonosok számára elérhető a kereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes