Forradalom, amely még az ellenállókat is Harley-hívőkké téríti

Új testben, új lélek – merész, modern design a legmodernebb technológiával karöltve, Milwaukee-Eight motorblokkal a szívében. Forradalmian új motorok, amelyek a motorosok következő generációját csábítják. A jubileumi Harley-Davidson modellpaletta világpremierje után, Magyarországon, a Harley-Davidson Budapest Bázisán is bemutatkoztak a 2018-as, új Softail modellek. 

Attól Harley-Davidson a Harley-Davidson, hogy egy nagyon jó élmény vele motorozni… A Dyna és Softail család összeolvadásából megszületett új cruiserek a motorosok következő generációját célozzák, a motorozási élmény egészen új dimenzióját tárják fel, a legendát új utakon keltik életre.

A tradicionális V2-es erőforrást merész formákkal felöltöztetve és innovatív technológiával felszerelve alkották meg az új Softail platform motorjait” – hangzott el a sajtótájékoztatón Dobai Dánieltől, a Harley-Davidson Budapest Cégvezetőjétől

Az elkövetkezendő 10 évben 100 új modellt tervez piacra dobni a Harley-Davidson. A termékfejlesztési projekteket és a már bemutatott új modelleket látva a legenda újjászületésének vagyunk tanúi.

Dinamizmus, könnyebb dönthetőség, új felfüggesztés, nagyobb és egyenletesebb teljesítményű olajhűtéses Milwaukee-Eight motorblokk – egy vadonatúj Softail vázra szerelve. A stílus, a kényelem és a teljesítmény terén is forradalmian új motorok születtek.” – avatta be az érdeklődőket a technikai részletekbe Rapkay Zoltán Szervizvezető.

A sajtóeseményen reflektorfénybe állított Fat Bob és a Fat Boy modelleket, a megújult Softail család legmarkánsabb motorjait Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest Ügyvezető Igazgatója is méltatta.

Elmondta, hogy az új modellek premierjét megelőzően rendkívül izgatott volt, de az első megjelent fotókon a merész, új designt látva először megijedt, hogy az új vasak milyen fogadtatásban részesülnek majd a motorosok részéről. „Mint tradicionális motorosnak, számomra az új formák elég vadnak tűntek, majd amikor élőben is megérkeztek a motorok már az én szívemet is azonnal meghódították.”

A 8 vadonatúj modell, a Fat Bob, Fat Boy, Breakout, Street Bob, Softail Slim, Softail Deluxe, Heritage Classic és Low Rider modellek ezennel hódító útjukra léptek.

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes