Hevik Portland tengerész kék kabát, az örök klasszikus

Az időtlen, kifogástalan “nagyvárosi” szabással ellátott kétrétegű városi dzsekit mutatott be két új színben a Hevik. Ezenkívül az egész termékcsaládon belül optimalizálták a szövet vastagságot, és további figyelmet fordítottak az apró részletekre. A külső vízlepergető bevonat kellemes érzetet nyújt és növeli a kényelmet.


Tavaly a Portland kabát már hódított megjelenésével, az anyag felhasználással és a kiskereskedelmi árral.

Nem véletlen, hogy a következő kollekció része technikai szempontból jelentős frissítésen esett át. Most új színben is kapható, amely minden bizonnyal vonzó lesz a háromnegyedes hosszú városi dzsekit kereső motorosoknak, akik nem gondolkodnak fekete és szürke színekben.

A népszerűségnek örvendő funkciók keveréke a HEVIK márkánál már megszokott. A kezdetektől fogva a tervezők a motorosok valós problémáinak megoldásán gondolkodtak, kettős megközelítést alkalmaztak: egyrészt műszaki jellegű, másrészt pedig a szabadidő ruházat által inspirált trendeket figyeltek meg, hogy a Portland eleganciája magába foglalja ezt a látásmódot.


A Portland kétrétegű kabát, vízálló membránnal és kivehető termo béléssel. Az év háromnegyedében könnyen viselhető városi dzsekit alkottak, a külső héj viasz alapú paraffinnal átitatott pamutból készül. Négy zsebe zárható, ebből kettő cipzárral és természetesen a belső vízálló. A kabát egy teljes hosszúságú cipzárral záródik, szél ellen hajtókával ellátott további védelemmel. Az illeszkedést a derék részén csatokkal
szabályozható szíj biztosítja.

A szabványoknak megfelelően a váll és könyökök védelmét protektorokkal oldották meg, és a hátat védő elem beillesztésének lehetőségét is biztosították. Kapható színek: sötétkék, fekete, szürke. Méretek: S-től XXXL-ig. Felmerülő további kérdések megválaszolására a helyi kereskedő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes