Nagyobb teljesítményre van szükséged? Új X-MAX 400!

Minden modellnek, mely a híres MAX emblémát viseli, komoly elvárásoknak kell megfelelnie. Amióta 2013 tavaszán bemutatkozott Európában, az eredeti X-MAX 400 irigylésre méltó hírnevet szerzett magának, mint a legstílusosabb, legsokoldalúbb és
legpraktikusabb hosszú utakra tervezett robogó. Emellett kiemelkedően kényelmes és élvezetes sportrobogóként is használható a hétvégi kirándulások alkalmával.


Az új X-MAX 400 tervezésekor a Yamaha elsődleges célja az volt, hogy olyan robogót alkosson, mely még nagyobb kényelmet nyújt a motorosnak és utasának, valamint még jobb műszaki jellemzőkkel és olyan lehengerlő dizájnnal bír, amivel még inkább megerősítheti a TMAX által megalapozott helyét a prémium minőségű robogók piacán.

A praktikusság növelése érdekében a 2018-as modellt számos olyan új funkcióval érkezik, mely minden utazást könnyebbé és élvezetesebbé tesz. A Yamaha számos területen megnövelte a 2018-as modell teljesítményét, így mindenki, akinek volt már valaha MAX robogója, imádni fogja az új X-MAX 400 menetdinamikáját, kezelhetőségét, érzetét és kinézetét.
Dinamikus és sokoldalú
Az X-MAX 400 új, dinamikus kialakítását a szintén új és kiemelkedően sikeres X-MAX 300 ihlette. Új prémium sportrobogónk minden alkatrészén egyértelműen látszanak a MAX
modellcsaládra jellemző letisztult formajegyek.

A gyönyörűen megmunkált külső burkolat – beleértve az azonnal felismerhető ikerfényszórós kialakítást – egyedi és meghatározó megjelenést kölcsönöz a robogónak, az ikonikus „bumeráng” motívum pedig egyértelműen utal MAX sorozat örökségére. A könnyű és kompakt kialakítás, az erőteljes 400 köbcentiméteres motor és a kifinomult motorost segítő technológia egyedülálló és különleges kombinációjával az X-MAX 400 modell ideális egyensúlyt teremt a stílus, a teljesítmény és a funkcionalitás között a sportrobogók szegmenségben.

Nem létezik jobb közlekedési mód a városok hétköznapi forgatagában. Amikor pedig pihenésre vágysz, az X-MAX 400 által nyújtott magas fokú kényelem, kiváló motorteljesítmény és kezelhetőség lehetővé teszi, hogy legtöbbet hozd ki értékes szabadidődből. 
Erős és gazdaságos 400 köbcentiméteres, EU4-kompatibilis motor
Az X-MAX 400 modell, melyet egy nagy teljesítményű és gazdaságos 400 köbcentiméteres motor hajt, egyértelmű választás minden olyan ingázó számára, akik a mindennapos
munkába járáshoz viszonylag gyors autópályás szakaszokat is igénybe vesznek.

A technológiailag fejlett négyütemű, folyadékhűtéses, 400 köbcentiméteres erőforrás nagy forgatónyomatékának (36 Nm 6000-es fordulatszámon) köszönhetően haladás közben is kiváló gyorsulásra képes, így megkönnyítve és meggyorsítva a mozgó járművek megelőzését. Az X-MAX 400 nagy teljesítménye (24,5 kW- 33 Lóerő 7000-es fordulaton) magabiztosabbá teszi a motorost a zsúfolt autópályákon, az egyhengeres, folyadékhűtéses, DOHC (dupla vezérműtengelyes), 400 köbcentiméteres motor által biztosított nagy utazósebesség pedig jelentősen megkönnyíti a külváros és a belváros
közötti hosszú út megtételét.

A Yamaha kifinomult motortechnológiájának és a csúcstechnológiás üzemanyag befecskendező rendszerének köszönhetően az X-MAX 400 tulajdonosai abban is biztosak lehetnek, hogy osztályában az egyik leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb prémium robogót vezetik, amely az EU4 szabványnak megfelelve a károsanyag-kibocsátást is minimalizálja. 
LED-es fényszórók és LED-es hátsó lámpák
A fejlett X-MAX 400 minden ingázónak biztosítja a Yamaha legfrissebb technológiájának élvezetét. A meghatározó MAX stílusjegyeket tovább erősítve az új modell LED-es
lámpákat kapott.

Az erőteljes LED-es ikerfényszóró és helyzetjelzők erős fénysugarának köszönhetően a motoros nemcsak lát, de látszódik is, míg az elegáns LED-es hátsó lámpa beépített helyzetjelzővel is rendelkezik.
Kiváló minőségű kidolgozás és luxusszínvonalú belső
A MAX sorozat egyik fő ismertetőjegye a prémium minőség, az új sportrobogó kivitelezése pedig felülmúlhatatlan. Az első benyomásod, amikor felülsz az X-MAX 400 robogóra, hogy külsőre és érzésre is olyan, mintha egy luxus sportautóba ültél volna be. Osztályelső minősége nagy büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat. Az új tervezésű kétszemélyes ülés egy független háttámlát kínál a motorosnak, mely deréktámaszával kiemelkedően kényelmessé teszi az utazást.

A kéttónusú ülésburkolat és az olyan finom részletek, mint a dupla öltéses varrások egyértelműen kihangsúlyozzák azt a magas szintű odafigyelést, amellyel a robogó készült. Az erős, 400 köbcentiméteres motor által biztosított nagy utazósebességhez megfelelő szélvédelemre van szükség, amiről egy kétállású, a megfelelő szerszámokkal könnyedén beállítható szélvédő gondoskodik. A szintén új tervezésű, könnyű alumínium kerekek pedig még tovább fokozzák a „luxus sportautó” érzést. A sportautós tematika az új műszeregységen is megfigyelhető, mely egy sebességmérőből és egy fordulatszámmérőből áll, klasszikus, fekete számlapos, fehér feliratos, analóg kialakítással.

A középső rész tetszetős digitális LCD-kijelzője számos információ megjelenítésére alkalmas. A még nagyobb kényelem érdekében az ülés alatti nagy
csomagtartóban egy 12 V-os aljzat található, melyről töltheted elektronikus eszközeidet, amikor éppen nem használod azokat. 

Nagyobb méretű tároló akár két bukósisak számára
Bár az X-MAX 400 modell kompakt kialakítású, minden eddiginél nagyobb tárolóhelyet biztosít.

Az ülés alatti tágas csomagtartóban akár két zárt bukósisak vagy egy A4-es méretű táska is elfér, ráadásul a nagyobb kényelem érdekében praktikus belső világítással is rendelkezik. Hatalmas tárolóhelye ezt a kategória első X-MAX modellt egy valóban praktikus társsá teszi a hosszú távú ingázásban, sokoldalúsága pedig kiválóan kihasználható hétvégente akár egynapos kirándulások, akár hosszabb túrák során.


A Smart Key kulcs nélküli indítás megkönnyíti a mindennapokat
A Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer szintén remek példája azoknak a funkciónak, melyek elsővé teszik az X-MAX 400 modellt, és megkönnyítik a tulajdonosok életét. Ha nálad van a Smart Key, be tudod indítani a motort, kioldhatod a kormány- és az ülészárat, valamint hozzáférhetsz az ülés alatti nagy méretű csomagtartóhoz és a hosszú utakra tervezett 14 literes üzemanyagtartályhoz.

A Smart Key távvezérlőjének használatával egyetlen gombnyomással megtalálhatod vagy lezárhatod X-MAX 400 robogódat.
Nagymotorokra jellemző kezelhetőség
A MAX sorozat piaci sikereihez nagyban hozzájárult a sportos, nagymotorokra jellemző kezelhetőség. Az X-MAX 400 új, motorkerékpárokra jellemző teleszkópos első villával
készül, ami könnyű kormányzást, mozgékonyságot és kivételes kényelmet kölcsönöz neki, akár utassal együtt, egyenetlen útfelületen haladva is.

Biztonság és kontroll a kipörgésgátló rendszernek (TCS) köszönhetően
Az X-MAX 400 modellt úgy terveztük, hogy a hét minden napján élvezetes legyen vele a motorozás, és hogy a tulajdonosok a legváltozatosabb útviszonyok között is biztonságban
legyenek, és megőrizhessék uralmukat a robogó fölött. Az új modellen a kipörgésgátló rendszer (TCS) az alapfelszereltség része.

Ez a már bizonyított elektronikus rendszer megakadályozza, hogy a hátsó kerék nedves úton vagy egyéb csúszós felületen (pl. aknafedeleken) elveszítse a tapadását, ami minden motorosnak további magabiztosságot
és nyugalmat jelent. Ha a TCS-rendszer elektronikus érzékelői a hátsó kerék bármilyen mértékű csúszását észlelik, automatikusan csökkentik a hátsó kerékre érkező nyomatékot, így gondoskodva róla, hogy ennek a csúcstechnológiás sportrobogónak a használata a hét minden napján élvezetes legyen. 

Dupla első tárcsafék ABS-szel
Az X-MAX 400 gyors és egyenletes megállításáról az alapfelszereltség részeként, elöl két 267 mm átmérőjű, hátul pedig egy 267 mm átmérőjű féktárcsa, valamint egy ABS-rendszer gondoskodik. A szükség esetén beavatkozó elektronikus ABS-rendszer megakadályozza a kerekek blokkolását csúszós felületen való fékezéskor, növelve a biztonság és a magabiztosság érzetét, valamint javítva a kezelhetőséget, ezáltal az egyik legfejlettebb technológiájú prémium sportrobogóvá téve az X-MAX 400 modellt. 


Rögzítőfék a mindennapok praktikumáért
Az X-MAX 400 robogó könnyedebbé és élvezetesebbé teszi a mindennapos ingázást, praktikus rögzítőfékének köszönhetően pedig akár lejtős vagy egyenetlen talajon is magabiztosan parkolhatsz vele. Mindemellett az X-MAX sportrobogó-család praktikusságának és felhasználóbarát kialakításának újabb remek példája a két helyzetben állítható kormány.
Eredeti alkatrészek és kiegészítők
Minden motoros életstílusa más és más. Azért, hogy az X-MAX 400 modell minden igényt kielégítsen, olyan eredeti alkatrészek és kiegészítők széles kínálatát fejlesztettük ki, melyek a sportos vezetésre és a túrázásra vágyó ügyfeleinket is elégedettséggel töltik el. Könnyedén testre szabhatod robogódat, legyen szó sportszélvédőkről és -kipufogókról, hátsó dobozokról, egyéb csomagszállítási megoldásokról vagy kényelmes ülésről.
Színek : kék és két féle szürke árnyalat.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes