Stylmartin RED REBEL

Stílus és karakter egy lábbeliben, amely a múltból jött, felrúgva a szabályokat. Röviden így lehetne jellemezni az olasz gyártó újdonságát, ami Red Rebel néven sokak számára készül, de nem mindenkinek.

 


Az Antis-i cipő múzeumban, a száz évvel ezelőtti Stylmartin márkájú bakancs úgy néz ki, mintha a RED REBEL ikertestvére lenne.

Nehéz elhinni, hogy a két lábbeli modell között olyan sok módosítás létezik, amelyek egy évszázadot ölelnek fel. A cég kiváló munkát végzett, de a DNS már jelen volt, és megkönnyítette ennek a modellnek a megteremtését, amelynek célja a motorkerékpár szegmens tendenciájának meghatározása.

A RED REBEL egy antikonform cipő, amelyet a lázadóknak terveztek, olyan motorosoknak, akik nem követték a divatot. Számos jeggyel rendelkezik, a négyszögletes lábujj végződéstől, a talp szélén végig futó fehér varráson át a csiszolt bőr sebességváltó védővel, a talp él piros díszítéséig.

A nubuk bőrből, bőrbéléssel, és mindkét oldalon belső bőr bokavédőkkel készült felső rész kapcsolódik a csúszás mentesVibram talphoz. A lábhoz a fűzőn kívül kiegészítő fém csat rögzíti a lábbelit. A RED REBEL fekete színben, 39-től 47-ig terjedő méret tartományban vásárolható meg a forgalmazónál.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes