Új MT-09 SP – 2018

Az MT sorozat folyamatosan fejlődik, és arra törekszik, hogy minden motorosnak megadja a lehetőséget, hogy a legtöbbet hozzák ki minden egyes útból. Mindössze egy évvel a hatalmas értékesítési sikert hozó új MT-09 bemutatása után a Hyper Naked szegmens még tovább erősödik az új MT-09 SP megjelenésével. Az SP utótag az olyan kis példányszámú, exkluzív Yamaha modelleket illeti, melyek az MT-10 SP-hez hasonlóan prémium felszereltséget és sportos teljesítményt nyújtanak.

A többek között Öhlins berendezéseket, valamint egyedi színsémát és kivitelezést tartalmazó felszereltségi csomaggal kínált, radikálisan megújult MT-09 SP az MT család legnagyobb erősségeire épít, és eddig elképzelhetetlen szintre emeli a Hyper Naked
vezetési élményt.

Új, külsőleg állítható Öhlins hátsó felfüggesztés
Az Öhlins és a Yamaha számos projekten dolgozott szoros együttműködésben az évek során, és sok közös van a két márkában. Mindkét vállalat teljes mértékben elkötelezett a teljesítmény iránt, és mindkét márkát vezető újítóként tartják számon saját területén.

Annak érdekében, hogy a Hyper Naked szegmenst választó motorosok még jobban
kihasználhassák a háromhengeres, nyomatékos, keresztsíkú motor kiváló teljesítményét, a Yamaha mérnökei Öhlins hátsó lengéscsillapítóval látták el az új MT-09 SP-t. Ez a prémium minőségű hátsó felfüggesztési rendszer még jobb állíthatóságot biztosít a könnyen hozzáférhető külső állítóján keresztül, így a motorosok a beállítások finomhangolásával
kategóriaelső teljesítményt és még jobb irányíthatóságot érhetnek el.

Az MT-09 SP tulajdonosok az eredeti Yamaha tartozékok kínálatában elérhető számos különböző merevségű, opcionális Öhlins hátsó rugóval is finom hangolhatják felfüggesztés beállításaikat. Minden motoros létrehozhatja a számára legoptimálisabb felfüggesztési rendszert egy a vezetési stílusához és testsúlyához legjobban alkalmazkodó opcionális
hátsó rugó beszereléséhez.
Új állítható első villa
Az MT-09 és az MT-09 SP is Kayaba első villával rendelkezik.

Az alap változatú MT-09 olyan állítható első villával készül, melynek egyik szára a húzó- a másik a nyomócsillapításról gondoskodik. Az MT-09 SP állítható első villáján mindkét szár húzó- és nyomócsillapítása beállítható, ami még pontosabb első felfüggesztés beállításokat tesz lehetővé.
Speciális MT-10 SP stílusú színséma

Prémium felszereltségének kiegészítéseként az MT-09 SP exkluzív Silver Blu Carbon színsémával készül, amely megegyezik az MT-10 SP-n látható dizájnnal.

Az üzemanyagtartály oldalai ezüst színűek, a felső része pedig kék, továbbá stílusos, víztranszferes technológiával felvitt MT-09 SP grafika és 3D-s Yamaha Tuning Fork logó található mindkét oldalán. A beépített fényszórós fejidom és az ülésburkolat ezüst színű, míg az első sárvédő kék/fekete kivitelben készül, SP grafikákkal.

Az exkluzív SP kinézet teljessé tételéről a könnyű, 10 küllős kerekek kék festése gondoskodik – ugyanúgy, mint az MT-10 SP esetén. A kerekeken szintén megtalálhatók az MT-09 SP grafikák. Az SP séma az ülésen is folytatódik, mely egyedi kék öltésekkel rendelkezik, az üzemanyagtartály és a kerekek színének kiegészítéseként.
Fekete kormány, karok és kormánykonzol
Az MT-09 SP kiváló minőségérzet és exkluzív kinézetét tovább fokozza a fekete kormány a fekete vezérlőkarok és a fekete kormánykonzol.


Speciális LCD műszerfal
Kategóriája legtöbb motorkerékpárjától eltérően az MT-09 SP speciális LCD műszerfala fekete alapon fehér kijelzővel rendelkezik, ami nappal is tiszta láthatóságot eredményez.

Amellett, hogy rendkívül praktikus, ez a kiváló minőségű műszerfal még kifinomultabbá teszi ennek a kategória első motorkerékpárnak a megjelenését.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes