Honda X-ADV MIVV kipufogóval

Egy újdonsággal örvendeztette meg a Honda X-ADV tulajdonosokat az olasz kipufogó gyártó cég.  Az „automata enduro” a  változások szelét hozta a maxi robogó szegmensbe,  és a MIVV még inkább egyedi jellegű átalakításokat kínál ehhez a modellhez a GP, a SOUNO és a SPEED EDGE kipufogócsövekkel.


A Honda X-ADV egy nagyon hatékony és sokoldalú technikai alapjának köszönhetően  a 745 köbcentis, 8 szelepes soros kéthengeres motor kiváló teljesítményére támaszkodva  (55 LE – 6 250 percenkénti fordulatszámon és 68 Nm nyomaték 4.750 fordulat / perc mellett) a DCT sebességváltóval jó alap lehet az offroad robogókat kedvelő motorosok számára egyedi elképzeléseik megvalósításához.. Annak ellenére, hogy ez egy gyárilag nagyon egyedi jármű, további fejlesztési lehetőségre van kilátás a kinézet és a technika szempontjából is.

A MIVV azon kevés gyártók közé tartozik, akik ezt a lehetőséget kihasználják, és teljes hangtompító rendszert kínálnak, ami megfelelnek az Euro 4 szabványnak és kifejezetten a Honda maxi enduro robogója számára terveztek GP, Speed ​​Edge és Suono változatban.
GP- A kipufogó versenyekhez használt műszaki eljárások alkalmazásával  egy rövid, lekerekített hangtompítóval és  szélesebb végcsatornákkal rendelkezik.  Felszerelésével 0,7 lóerős teljesítmény, és 1,0 Nm-es forgatónyomaték növekedést érhetünk el, a tömege 1,9 kg-gal kisebb a gyárinál. A GP háromféle változatban kapható: szénszálas, titán és rozsdamentes acél, ez utóbbi színezett, “fekete szatén” hatással is.
SPEED EDGE – Az egyedülálló hatszögletű kialakítás és a kiváló teljesítmény a kipufogócső legfontosabb jellemzői a sportos hangzás mellett. Ebben az esetben a teljesítménynövekedés 1,2 lóerő és 1,10 Nm-rel nagyobb forgatónyomaték , valamint  1,2 kg súlymegtakarítás.

Két változat áll rendelkezésre: szál csiszolt rozsdamentes acél borítás vagy fekete rozsdamentes acélból készült fődarab szénszálas zárókupakkal és rozsdamentes acél rögzítő elemekkel. A Speed ​​Edge agresszív és testre szabott megjelenést kölcsönöz a robogónak, köszönhetően az exkluzív, lézerrel gravírozott X-ADV logónak.
SUONO – A SOUNO termékcsalád tökéletes szintézis a megjelenés, az innováció és az alkalmazott technológia között. Tervezése során a legmagasabb minőségű anyagokat választották ki annak érdekében, hogy a termék a lehető legkönnyebb legyen. Ezzel a variációval a Honda X-ADV teljesítménye +0,8 lóerővel és +0,7 Nm forgatónyomatékkal büszkélkedhet, 1,2 kg súly megtakarítás mellett. Szál csiszolt, rozsdamentes acélból készül, ideális megoldás a megjelenést előnyben részesítő tulajdonosok számára. A rozsdamentes acél kivitel mellett a színezett fekete szatén verzió is kapható szénszálas végekkel és a rögzítéshez szükséges konzollal. További információkért a termékkel kapcsolatban érdemes felkeresni a hazai forgalmazót.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes