Yamaha MT-07 – 2018

Az MT-07 minden idők egyik legsikeresebb Yamaha motorkerékpárjává vált azzal, hogy mindössze 4 év alatt csaknem 80 000 darab kelt el belőle. Karakteres és nyomatékos motorjával, kompakt vázával, kis súlyával és agilis kezelhetőségével a Yamaha MT-07 egyike azon ritka motorkerékpároknak, melyek minden motoros igényeit kielégítik.

Férfiak és nők, fiatalabbak és idősebbek tapasztaltsági szinttől függően szeretik és elismerik a Yamaha legkelendőbb Hyper Naked modelljének sokrétűségét – az MT-07 népszerűségét tovább növeli, hogy egy 35 kW-os változat is elérhető belőle, mely A2 kategóriájú jogosítvánnyal is vezethető.

Új külső kialakítás 2018-ra
Az MT Hyper Naked modellek egy folyamatos fejlesztési program részei, melynek keretein belül a Yamaha tervezői 2018-ra egy teljesen új külsőt terveztek a legnépszerűbb modellnek, amely nemcsak a megjelenést, de a minőségérzetet is javítja.

Az új MT-07 érettebb külső kialakítása megőrzi a korábbi modell alapvető karakterét, és olyan, az MT-09 által ihletett új elemekkel ötvözi azt, mint a merészebb fényszóró, mely impozánsabb kinézetet kölcsönöz az első résznek. Az átalakított üzemanyagtartály és az MT-09-re hasonlító légbeömlők sportosabb kinézetet eredményeznek, és kihangsúlyozzák az MT modellcsaládhoz való tartozást, míg az új ülés és a különálló fekete oldalpanelek előredöntött stílust adnak a motorkerékpárnak.

Jobb üléshelyzet
A 2018-as MT-07 teljesen új kialakítású üléssel rendelkezik, mely minden testméret esetén jobb üléshelyzetet tesz lehetővé. Az új ülés első része körülöleli az üzemanyagtartály hátsó
részének oldalait, ami nagyobb kényelmet biztosít – az új forma pedig egységesebb kinézetet biztosít a 2018-as modellnek.

Finomhangolt első és hátsó felfüggesztés
Az elöl és hátul egyaránt 130 mm-es rugóútnak köszönhetően az MT-07 felfüggesztési rendszere kényelmes, progresszív és kiszámítható teljesítményt nyújt, ideálissá téve azt a
legkülönbözőbb motorozási körülmények között is.

A 2018-as változat első villája olyan finomhangolt beállításokkal rendelkezik, melyek sportosabb karaktert eredményeznek, a hátsó felfüggesztés pedig egy új húzócsillapítás-állítóval rendelkezik, mellyel a motorosok saját motorozási stílusokhoz és a használat módjához igazíthatják motorkerékpárjukat.

CP2 motor lineáris nyomatékkal
Az MT-07 egyik legfontosabb jellemzője a CP2 motor, mely erős, lineáris nyomatékot ad le, így minden körülmények között élvezetes motorozást tesz lehetővé.

A kéthengeres motor 270 fokos főtengelye olyan lüktető hajtóerőt biztosít, mely ár-érték arányban jelentősen riválisai fölé emeli az MT-07-et. Ennek a karakternek komoly szerepe volt abban, hogy az MT-07 kategóriája legtöbbet vásárolt motorkerékpárja lett.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes