H-FULL BACK ARMOR – gerincvédelem kompromisszumok nélkül

A Hevik férfi motoros kabátok hátán kialakított zsebhez igazította az első gerincvédőjét a márka, amit új kollekciója részeként mutatott be. A 2.szintű jóváhagyás magas műszaki színvonal mellett nyújt védelmet, anélkül, hogy a Hevik kabát kényelmét vagy illeszkedését befolyásolná.


Ez az első alkalom, hogy az olasz márka belép a biztonsági termékek területére, és teljes védőfelszerelést kínál CE FB 2. szintű jóváhagyással, amely az EN 1621-2: 2014 szerint a legmagasabb akkreditáció jelenleg.

A Hevik H-Full Back Armor egy többrétegű, MEMORY habból készült termék, amely többszörös rétegekből áll, és egymástól függetlenül tudják a gerincoszlopra ható külső hatások eloszlatását, még akkor is, ha a beérkező erőhatás veszélyeztetné a test ezen részét.

Semmi nem bíztak a véletlenre, a varratokat is úgy tervezték, hogy maximális szerkezeti támaszt nyújtsanak, biztosítva, hogy a behatás következtében létrejövő torzulás után minél előbb visszanyerje eredeti formáját. A tervezési folyamat során a biztonság nyilvánvalóan kiemelt volt, de ez nem tartotta vissza a gyártót, hogy a kényelem, a szellőzés és a rugalmasság fontosságát tekintve is megfeleljen, mert egy nyugodt utazás nagyban függ a motoros komfort érzetétől.

A H-Full Back Armor olasz anyagokból készült, amelyek a Hevik férfi kabátok erre kiképzett hátsó zsebébe illeszkednek, és három méretben kaphatók, 44- 52 cm hosszúságban. További részletekkel a márkakereskedő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg:Buny

Kép: HEVIK

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes