KAPPA RIDERS – Egy alkalmazás bármilyen motorkerékpár túrához

A Kappa által kifejlesztett, ingyenes okos telefon alkalmazás, amely olyan funkciókat tartalmaz, amelyek értékes támogatást nyújtanak bármelyik motorkerékpáron utazó számára. Négy különálló terület található, számos hasznos funkcióval, amelyek lehetővé
teszik egyedi útvonalak kiválasztását, egyéni beállítások megadását, túra beszámolók olvasását, képek böngészését és helymeghatározást.

A motorosok részére számos okos telefon alkalmazás készült, de csak néhány közülük igazán hasznos.

Néhányuknak a megjelenése, másoknak a funkcionalitása kiváló, de mégsem sikerült a motoros társadalmat meggyőzniük. Ezt a helyzetet kívánja orvosolni a Kappa által kifejlesztett új alkalmazás. A márka több mint 50 éve világszerte ismert a motorkerékpár és robogó kiegészítők gyártása terén, így a felhasználók igényeit jól ismeri. A Kappa app azoknak szól, akik szeretnek utazni, motorkerékpárral vagy robogóval, és soha nem hagyják ki a lehetőséget a hétvégi kiruccanásra egy szép nyári napon. A KAPPA RIDERS funkcióit négy különböző területre osztották:


FELHASZNÁLÓI PROFIL
Miután az App telepítve van az okos telefonra, az első lépés egy felhasználói profil létrehozása, ahová képet lehet feltölteni, megadhatja a legkedveltebb motorozási formát, aktiválhatja a helymeghatározás funkciót, hogy látható legyen a többiek számára, akikkel
cseveghet és írhat üzenetet is.
KAPPA TÚRÁK
Ez a terület az App szíve és lelke. A FIND YOUR RIDE ikon számos előre telepített útvonalat ajánl.

Véletlenszerű böngészésre, beszámolók olvasására, kép nézegetésre is alkalmas, vagy egyesítheti a különböző kereséseket, hogy megtalálja, amit akar: motorkerékpár, időtartam, távolság és út vonatkozásában. Hasonló módon, az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy feltöltse a saját útvonalát az ADD TRIP funkció segítségével. Az utazás leírását vagy képeit kiegészítheti, és végül megoszthatja tapasztalatait az alkalmazást használókkal vagy a közösségi médián keresztül.
KAPPA RIDERS
Ez a funkció a térképen megjeleníti azokat a motorosokat, akik letöltötték vagy használják az alkalmazást a közelben egy meghatározott területen belül.

Minden címkézett felhasználóra kattintva, megjelenik a profilja, hogy kapcsolatba lehessen lépni velük.
KAPPA TRACK ME
Két különböző blokkból áll, ez a felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon követhessék saját útvonalukat, mind a felhőben, mind offline módon. Emellett az út során készített képek feltöltésére is van mód. Az alkalmazás innen letölthető.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes