A Stylmartin Matrix 2018-as generációja

A Matrix család tovább bővült egy túra csizmával. Az új bőr túra kategóriába sorolt lábbelit kifejezetten a hosszú távú túrázáshoz és on / off  kirándulásokhoz terveztek. Nyilvánvaló, hogy az enduro világból érkezett ihletet hangsúlyozza a fémvédő, amely tetszés szerint fel és leszerelhető a tulajdonos elképzeléseinek és a felhasználásnak megfelelően.

A mátrix vízálló, jól illeszkedik és kiváló védelmet nyújt a lábnak. A történelmi márka két új modellt kínál a túra szegmensben. Stílusban eltérőek, ugyanakkor a gondosan kidolgozott részletek közösek.

Nevük az ICON 79 és a MATRIX, és mindkettő a tavalyi milánói kiállításon került bemutatásra. A Matrixot úgy tervezték, hogy képes legyen legyőzni a közúton vagy földúton előforduló kihívásokat. A motorok kezelése sem probléma, legyen enduro vagy sportos túramotor, ebben a csizmában menni fog.

Az új szén szürke, kétszínű bőr felső erős varrással kapcsolódik a Vibram talphoz. A csizmát két állítható önzáró kar segítségével tudjuk rögzíteni a lábon. A Matrix vízálló és lélegző bélésének köszönhetően szárazon tartja a lábat, és védelmet nyújt a boka mindkét oldalán lévő protektoroknak köszönhetően. A fekete eloxált fémvédő és a csavarok lehetővé teszik a könnyű rögzítést a talphoz.

A márka logója hő nyomott formában díszíti a hajtókát, ahogy a márkánál már megszokott. A talp rezgéscsillapító, olaj álló gumiból készül. A méret tartomány 39 és 47 közötti, és a lábbeli megfelel az EN 13634: 2015 európai szabvány előírásainak. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes