Benelli 302R, te készen állsz?

Teljesen új  sportmotorral bővítette kínálatát a Benelli. A 302R néven futó, vonzó megjelenésű és lenyűgöző motorozási élményt ígérő modellje, az olasz  cég történelmi hagyományait kívánja folytatni.

A 302R motorja néhány éve mutatkozott be a BN 302 modellben, most elérkezettnek látta az időt a gyártó, hogy egy sportosabb verzió is napvilágot lásson.  A kéthengeres, négyütemű, hengerenkénti négyszelepes DOHC Benelli motor 28 kW (38 LE) teljesítmény leadására képes 11000-es  fordulatszámnál.

A forgatónyomatéka  25,6 Nm, amit 9750-es percenkénti főtengely fordulatnál szolgáltat. A keverékképzésről elektronikus befecskendező rendszer gondoskodik. Az erőátviteli egységben egy  hatfokozatú sebességváltó gondoskodik a teljesítmény leadásáról. A 302R váza a Benelli-nél megszokott rácsos csőváz, amely képes garantálni a maximális manőverezhetőséget minden körülmény között, és megfelelően ellenáll a fellépő terheléseknek.

 Az első futómű 41mm-es felfordított teleszkópvillákra támaszkodik,  hátsó lengőkarok egy központi rúgóstaghoz csatlakoznak.  A megállásról elől dupla 260 mm-es tárcsafék gondoskodik négy dugattyúval, hátra 240 mm-es tárcsa került egy dugattyús féknyereggel.

 A biztos megállást ABS rendszer segíti. A 17 colos könnyűfém felniken 110/70-es első és 150/60-as hátsó  gumiabroncs feszül. A 14 literes üzemanyagtartály a testvér modell töb, mint 4 literes fogyasztását figyelembe véve is elég 300 km-nél nagyobb távolság megtételére. Az   302R fehér- vörös, ezüst- zöld és fekete- piros színben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Benelli

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes