A HUSQVARNA sikerei

Kedvező kereskedelmi eredményekkel zárta a Husqvarna a 2017-es üzleti évet. Az elmúlt 12 hónapban 20% -kal több motorkerékpárt adtak el. A meredeken emelkedő eladási statisztika végül 36.883 eladott motornál állt meg, és a forgalma elérte a 250 millió eurót.

A 2017-es időszakban a Husqvarna bevezette az üzemanyag befecskendezést a két ütemű gépek következő generációjánál.

A Husqvarna-nál úttörő szerep jutott a forradalmian új TE 250i és a TE 300i modelleknek, valamint az enduro és a motocross gépek frissített kínálata is új irányokat szabott az offroad motorkerékpároknál. A VITPILEN 401, a SVARTPILEN 401 és a VITPILEN 701 „Real Street” modellek bemutatásával a közelmúltban is fontos lépéseket tettek az utcai motorkerékpárok progresszív látás módjának megvalósítása felé.

Mindhárom motorkerékpár a 2018-as üzleti év első hónapjaiban került a márkakereskedőkhöz, amivel a Husqvarna az utcai motorkerékpár szegmensben is biztosítani kívánja a márka további növekedését a jövőben.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes