CLOVER JEANS SYS-4

A Clover negyedik generációs motoros farmer nadrágjai két színben elérhetőek mind a férfiak, mind a hölgyek számára. A jobb kinézet és a védelem ami megkülönbözteti  a hétköznapi farmeroktól az újdonságot, ami az éves milánói seregszemlén mutatkozott be a nagyközönségnek. A SYS-4 tulajdonságai alapján joggal testesíti meg a praktikus és sokoldalú ruhadarab fogalmát.


“A nyerő kéz is javítható.” – lehet a Clover hozzáállásának alapja.  A SYS-3-ból fejlesztett farmer nadrág alkalmas a mindennapi a városi közlekedésre, de a klasszikus vagy csupasz motorkerékpárokat használók is megtalálhatják az újdonságban a stílusukhoz leginkább illő ruhadarabot. A passzív biztonsági funkciók és a klasszikus szabás elegáns illeszkedése miatt a SYS-4 tökéletes szintézis a kényelem és a védelem között.


A Clover farmerek szerkezeti felépítése nem egyszerű, ezért a gyártó a teljes gyártási technológia szempontjából csak az Európai Unió országaiban gondolkodott . Az alkalmazott farmer szövet 11oz Denim Comfort  2% -os elasztikus anyagot tartalmaz, hogy rugalmasabb legyen. A külső megjelenés érdekében kőmosáson esett át, hogy régies kinézete illeszkedjen a leendő vásárlók elvárásaihoz.
Ezen kívül DuPont Kevlar és Teramid erősítések kerültek a csípőre, a térdre és a nadrág  ülepére.


A biztonság szempontjából továbbra is a SYS-4 farmernadrágok kivehető térdvédőkkel készülnek, amelyek bár rendkívül lágy és vékony anyagból vannak, ugyanakkor  a nagyon magas szintű EN-1621-1 2012 biztonsági előírásoknak is megfelelnek, amit + 20, + 40 és -10 fokos hőmérsékleten is mértek.


Három első zsebbel és két hátsóval, ezek az új farmerek megállják a helyüket a mindennapi használat során. A férfi modellek közép kék és sötét kék színben, a hölgyeké világos kék és sötét kék színben kerülnek a forgalmazókhoz.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes