Yamaha Tracer 900 és Tracer 900GT

Bemutatását követően a Yamaha Tracer 900 gyorsan a piac első számú középsúlyú sporttúra-motorkerékpárjává vált, és Európa minden részén erős és hűséges követőtáborra talált. A Yamaha 2017. november 6-án, a milánói EICMA motorkerékpár-szalonon tartott, számos érdeklődőt vonzó „Pioneers of Emotion” (Az érzelmek úttörői) című sajtópremierjén bemutatta a Tracer 900, valamint a Tracer 900GT új, 2018-as változatát.

Tracer 900

A 2018-as Tracer 900 az eredeti modell legkedveltebb jellemzőire épül, és továbbfejlesztett túrázási képességekkel, még kifinomultabb és még jobb minőségű termékként várja a vásárlókat.

Az új modell fejlesztései közé tartoznak többek között az újratervezett külső panelek, a keskenyebb kormány, a karcsúbb kézvédők, valamint az új, egykézzel állítható, nagyobb szélvédő, mely jobban véd az időjárási hatások ellen. A motoros és az utas kényelmét tovább növeli az új üléshelyzet, az utas újratervezett lábtartói és az új kapaszkodó – az új kialakítású alumínium lengőkar és a finomhangolt beállításokkal rendelkező hátsó lengéscsillapító pedig még tovább javítja a motorkerékpár túrázási teljesítményét. Az új Yamaha Tracer 900 Nimbus Grey és Tech Black színekben lesz kapható, 2018 áprilisától.

Tracer 900GT

A Tracer 900-on alapuló és ugyanazokat a 2018-as fejlesztéseket tartalmazó Tracer 900GT úgy készült, hogy versenyképes áron lenyűgöző sporttúra-motorkerékpáros jellemzőket biztosítson a kategória szerelmeseinek. A Tracer 900GT számos exkluzív jellemzővel rendelkezik, beleértve a könnyedén leválasztható, 22 literes, színre fújt kemény oldaldobozokat, a színes TFT műszereket és a fűtött markolatokat. Az aranyszínű villa remekül kiemeli a GT modell egyediségét, a hátsó lengéscsillapító pedig egy külső rugóelőfeszítés-állítóval rendelkezik – az alapfelszereltség részét képező gyorsváltóval és sebességtartó automatikával pedig egyértelműen ez a legjobb Tracer 900 modell. Az új Yamaha Tracer 900GT Midnight Black, Nimbus Grey és Phantom Blue színekben lesz elérhető, 2018 májusától.

Mindkét modellbe egyforma 847 cm³-es, háromhengeres motor és A&S tengelykapcsoló kerül, a 3 üzemmódú TCS és a D-MODE-dal kiválasztható motorvezérlési üzemmódok pedig minden körülmények között optimális teljesítményt biztosítanak. Karcsú és könnyű CF öntött-alumínium vázukkal, nagy befogadóképességű, 18 literes üzemanyagtartályukkal, közép sztenderükkel és az alapfelszereltségbe tartozó ABS-szel a Tracer 900 és Tracer 900GT modellek osztályukon belül az egyik legátfogóbb felszereltséggel büszkélkednek.

Eredeti Yamaha tartozékok

A Yamaha számos kiváló minőségű eredeti tartozékot fejlesztett ki a Tracerhez, így minden ügyfél a saját igényei szerint alakíthatja ki egyedi sporttúra-motorkerékpárját. A kínálatban megtalálhatók az egyszerűen felszerelhető Akrapovič kipufogódobok, kemény és puha oldaldobozok, valamint többféle ülés és szélvédő – továbbá változatos felcsavarozható tartozék, védőelem és mart fékkar is elérhető.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes