KTM ruha kollekció 2018

A KTM vadonatúj PowerWear Street 2018 névre keresztelt kollekcióval jelentkezett az utcai „versenyzők” igényeinek kiszolgálására. A legmagasabb szintű igényeket is kielégítő utcai felhasználásra szánt ruházat megfelel a biztonságra igényes felhasználók elvárásainak is.


A prémium kollekció a legmagasabb szintű vezetési élményt nyújtja az Alpinestars Managua és a Durban GTX Tech-Air ruházat a GoreTex kalandtúra kabátjával és nadrágjával,
amely csúcstechnológiás Tech-Air biztonsági technológiával készül. Ha nagy kalandos utazásokra szánja el magát valaki, akkor az on és off road kihívásokra ez a kombináció a legalkalmasabb.

A biztonság, a stílus és a teljesítmény tökéletes kombinációjának záloga a küzdelemben, az RSX bőr ruha lesz a nyerő (kétrészes öltönyben is kapható). Ehhez illeszkedik az RSX kesztyű, a Supertech R csizma és az X-Spirit III sisak, amit a Shoei biztosít a tökéletes köridőkhöz.


A közép osztály számára a kalandozás és a közúti motorozáshoz az Apex felső és nadrág passzol, az izgalmas új KTM 790 DUKE megjelenéséhez igazodva. Az integrált Street Evo sisak, GT Sport kesztyű és az S-MX 6 V2 csizma szintén jól illik ebbe a vonalba.


A városi motorozás szenvedélyének hódolók a teljesítményt, a funkciót, a megjelenést a vízálló Street Evo és a Two 4 Ride dzseki, valamint a kevlárral bélelt Riding farmerrel, és az új Factor sisakkal képviselhetik a READY TO RACE hozzáállást.


Ezek a példák mind kiragadottak  a valóban átfogó választékból, amely minden igényt kielégít, a KTM PowerWear Street 2018 kollekció.

Szöveg: Buny

Kép: KTM

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes