Kappa KV31 ARIZONA

A Kappa folyamatosan szélesíti sisak választékát, ennek a sorozatnak része az új KV31 Arizona Phantom. A Phantom ritka példája egy valóban modern, elegáns, diszkrét grafikai megoldásokkal kivitelezett bukósisaknak.


Az Arizona Phantom a felnyitható állrésszel versenyképes áron kapható, de ez a márka tervezőinek kemény munkáját dicséri.

Miután felvesszük a sisakot az ár mellett más tényezők játszanak szerepet, és értékelni kell a KV31 által kínált ár / érték arányt. Ebbe beletartoznak a felhasznált anyagok, a megoldások, a gyártás minősége és természetesen a kényelem. A KV31 Arizona Phantom aerodinamikus héjjal rendelkezik, belül orrvédővel és szélterelővel. A bélés cserélhető és mosható, hatékony szellőző rendszerrel a nyári melegre gondolva és Pinlock előkészítéssel a hűvösebb napokra.

A beépített napellenző az alapfelszereltséghez tartozik, kesztyűben is könnyen megtalálható és kezelhető. Az állrész nyitása egy gomb segítségével válik szabaddá, amely egy kézzel kezelhető.
Technikai jellemzők:
Tömeg: 1650 gramm
Bélés: hipoallergén és kivehető
Plexi: karcolásmentes és Pinlock kompatibilis
Álszíj: gyorskioldó mikro hevederes
Szellőzés: az első és az alsó beáramlás biztosított az állrészen, állítható reteszekkel, sisak hátsó részén szellőző nyílások a távozó levegő részére


Választható kiegészítők: J303SK Bluetooth intercom / KH10 sisaktartó / Pinlock
Méret: XS-től XXL-ig
Színek: Arizona Basic sorozat (fényes fehér, matt fekete, fényes fekete, matt titán).
Arizona Phantom termékcsalád (fényes fehér / fekete, matt fekete / ezüst, matt titán / ezüst, matt fekete / sárga). A sisakról további információval a márkakereskedés áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes