Indian Jack Daniel’s kiadás 2018

Limitált kiadású Scout Bobber modellek láttak napvilágot a két ikonikus amerikai márka közötti együttműködés eredményeként. Mindössze 177 ilyen motorkerékpár készül csak az Indian Motorcycle nevében a Klock Werks Custom-nál, akik inspirációt merítettek az arany és fekete színekből. Ez jellemzi a  Jack Daniel’s Tűzoltóságát, az egyetlen szeszfőzdét a világon, ami saját tűzoltósággal rendelkezik.

Az eredeti együttműködés 2016-ban kezdődött, amikor a két ikonikus márka először készített  Jack Daniel’s egyedi motorokat Indian Springfield és Vintage modellekből a Jack Daniel’s Dohányipari vállalatának 150. évfordulója alkalmából. Ezek a 2016-os modellek  kevesebb mint nyolc óra alatt elfogytak, míg a 2017-es Jack Daniel Limited Edition Indian Chief  kiadása kevesebb, mint 10 perc alatt kelt el.

Steve Menneto, az Indian motorkerékpárgyár vezetője a következőket mondta: A partneri együttműködésünk a Jack Daniel’s-szel az amerikai mesterségek előtt tiszteleg. Az idei korlátozott darabszámban gyártott modellek a Jack Daniel’s tűzoltóságának hihetetlen történetéből fogantak, tisztelve azt az elkötelezettséget, amivel a tűzoltók és a sürgősségi orvosok szolgálják országunkat.


A 177 egyedileg számozott motorkerékpár mindegyike finom két tónusú matt fekete festést kapott, amit valódi 24 karátos arany grafika díszít a tartályon és a sárvédőkön. A 24 karátos arany futtatás megjelenik az első sárvédőn lévő emblémán is. A bőrből készült ülésre Jack Daniel’s hímzés került,  emellett egyedi markolatok, karok és pedálok is magukon hordják azt az egyediséget, amit a régi No. 7 márka ihletett.


A Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber megrendelésre kapható 2018. március 13-tól. Az Egyesült Államokban 15 999 USD, Kanadában pedig 19 999 USD áron kapható. Felhívják azonban a vásárlók figyelmét, hogy nem minden országban engedélyezett az alkoholok reklámozása ilyen formában, ezért ezt figyelembe véve kérik a megrendeléseket leadni.

A motorok ötéves, korlátlan futás teljesítményű gyári garanciával, egy év ingyenes Indian Motorcycle Riders Group tagsággal kerülnek átadásra 2018. júliusától.

Szöveg: Buny

Kép: Indian

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes