Stylmartin Sector

Új városi motoros cipővel lepte meg a rajongókat a Stylmartin. A választékba kerülő újdonság a gyártó Sneaker családját gazdagítja.  A SECTOR egy olyan kollekció, amely 2017-ben tíz modellt állított csatasorba a vevők kegyeiért. Ezt a tervező asztalon olyannak álmodták, ami kielégíti a városi motoros és robogós által támasztott követelményeket.

Megosztva ezzel a piacra lépéssel a márkán belül a Sunset Evo, Arizona, Atom és Panama helyzetét. Ez utóbbi modellel osztozik a felsőrész színében. A kézműves eljárással öregített fehér felső teszi egyedivé és azonnal felismerhetővé.


A mikroszálas felsőrész anyaga ismerős lehet a sportkocsik világából, a belső lélegző hálóbélés és anatómiai, mikroperforált talpbetétet biztosítja, hogy a lábak nyáron “lélegezni” tudjanak. A cipő belsőben helyezték el a bokák védelmét szolgáló PU protektorokat. A csúszásgátló két színű (szürke-fekete) külső talp jó tapadást biztosít síkos felületen is.


A “fekete-fehér” kontrasztját neon sárga fűzővel dobták fel, a láthatóságot növelő hátsó fényvisszaverő csík hasznos aktív biztonsági elem. Természetesen nem csak ezt az egy színű fűzőt kínálják a cipőhöz.


Összefoglalva, a tervezés és az anyagválasztás során figyeltek rá, hogy a nyári melegben is kényelmes maradjon a lábbeli. Az újdonság márciustól kapható a kereskedőknél 36-47 méretig.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes