Hölgyeknek két kerékre

A női motorosok száma növekszik, ezért a GIVI úgy döntött, hogy az igényeiket felmérve két zárt sisakot számukra megfelelő módon alakítanak ki. A sisakgyártók olyan modellekben és stílusokban gazdag kollekciót állítanak elő, amelyek többszínű grafikával és szemet gyönyörködtető mintákkal rendelkeznek. Ezek évről évre változnak, de mindegyik a férfiak figyelmét szeretné felkelteni. Bizonyos modellek unisex változatokban is a boltokba kerülnek, de még ez sem könnyíti meg a nők számára, hogy megtalálják a saját sisakjukat.

Ki gyárt akkor a hölgyeknek is tetsző sisakot? Ezt a kérdést kívánja megválaszolni az olasz márka két olyan sisakkal, amelyek kizárólag nőknek készülnek. Az egyiket 50.5 Tridion Deco Lady-re, a másikat 50.4 Ninphea White névre keresztelték.

Ezek a sisakok nem különösebben ismertek, de mindenképpen méltóak a női motorosok figyelmére.
50.5 TRIDION DECO LADY
A DECO a Magnus női változata, fekete rózsaszínű mintával és kemény megjelenést kölcsönző külalakkal. A Pinlock előkészítés, a beépített napszemüveg, a kivehető és mosható hipoallergén belső bélés, valamint a nagy teljesítményű szellőző rendszer ma már elengedhetetlen a viselési komfort fenntartása érdekében.

Egy opcionális tartozék a Bluetooth I303S intercom előkészítés, amely a menet közbeni beszélgetésekhez jön jól.
Egyéb jellemzők: 1490 grammos tömeg, mikro csattos zárrendszer. Méretek: XS-től XXL-ig
50.4 NINPHEA WHITE
Az 50.4 SNIPER sisakok három “férfi” változata a SPECTRUM, a PISTA és a SPORT. Ezenkívül a GIVI a NINPHEA WHITE finom és szelíd grafikáját kínálja virágos díszítéssel fehér alapon  a hölgyeknek. A sisak modern és sportos vonalakkal rendelkezik, és érdekes technikai megoldásokat kínál.

Alap felszereltségként napellenzővel, eltávolítható belső béléssel készül és ehhez a sisakhoz is illeszthető Bluetooth I303S intercom. Az 50,4-es sisakot a SHARP intézetben tesztelték, ahol öt csillagot kapott. Ez a modell 1450 grammos, az áll résznél kialakított bemeneti és hátsó szellőzőkkel rendelkezik. Mikro csattos zárrendszer gondoskodik a rögzítésről. Méretek: XS-től XXL-ig.

Szöveg:Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes