Clover Rebel

Volt olyan idő, amikor a motorosokat lázadóknak tartották, vad és merész jelzőket aggattak rájuk. Manapság ezeket a nonkonformista tulajdonságokat, ugyanígy értékeli a motorral közlekedők egy része, és úgy vélik a bőrdzseki sokkal többet jelent, mint egy ruhadarab. A Rebel modellel a Clover ezeknek az elvárásoknak szeretne megfelelni.

A bőrdzseki mindig kapcsolódott a motoros világhoz. Az olasz gyártó tisztában van azzal, hogy a motorozás egyik elengedhetetlen kelléke ez a ruhadarab, és négy évtizedes történelme során soha nem hagyta ki a bőrkabátokat a kollekcióból.

A Clover látja a lehetőséget ebben a szegmensben, és három bőrdzsekit mutat be a 2018-as katalógusban. Három kesztyű és farmer egészíti még ki az ehhez kapcsolódó stílusos megjelenést a kínálatban. A Rebel kétségtelenül a régi stílust képviselő ruhadarab, kezdve a koptatott bőr kinézettel, így tökéletesen illik a Cafe Racer motorokhoz. Ezt a dzsekit majdnem egész évben hordhatja tulajdonosa, a kivehető bélése hidegebb napokon is melegen tartja a testet. Egyenes szabással és kiváló illeszkedéssel rendelkezik a rugalmas bőrnek köszönhetően, ami nem szokványos a motoros kabátok között. A Clover 0,9 – 1,0 mm vastagságú báránybőrt használ, öregítő hatású kezeléssel. Fekete alapszínén világos csíkok futnak végig az ujjakon és a zsebek cipzárjai mentén. Egyedi, pajzs alakú márkajelzése egy dombor nyomott tüzet okádó sárkányt ábrázol. Három külső zsebbel és egy belsővel segíti tulajdonosát a fontos dolgok elpakolásában.

Hagyományos egyenes középső cipzár gondoskodik a zárásról, emellett a nyaköv külön patenttal rögzíthető. Az oldalán és a mandzsettákon cipzárral oldották meg a testalkathoz alkalmazkodó rögzítést. A vállakon és könyökökön elhelyezett védelmi funkciót betöltő protektor betétek (EN1621-1: 2012 típusjóváhagyás) mellett, CE 1. vagy 2. szintű hátvédőnek megfelelő helyet alakítottak ki. Emellett a látni és látszani elv megvalósítása érdekében fényvisszaverő betétek kerültek a megfelelő helyekre. További
információval a helyi kereskedő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes