Új TMAX SX Sport Edition

Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, mindig a legjobban nyújtod, és a legjobban is várod el – az új TMAX SX Sport Edition úgy készült, hogy kategóriája adrenalin dúsabb vezetési élményét nyújtsa. Ha a város a játszótered,  a maxi robogók zászlóshajója erőteljes 530 cm³-es, soros, kéthengeres, folyadékhűtéses motorjával mindent megad ahhoz, hogy átvehesd az uralmat a nagyváros forgataga fölött, és bárhová eljuthass -mindemellett minden úton felvillanyozó élményekkel gazdagít. Ha pedig szeretnél kitörni a betondzsungelből, és szűk városi utcákon kívüli időtöltésre vágysz, a TMAX SX Sport Edition szintén remek választás.

A kompromisszumok nélküli, legmagasabb felszereltségű Yamaha maxi robogó, a TMAX SX Sport Edition minden ízében tiszta sport motorkerékpáros géneket tartalmaz.

Legyen szó városi vezetésről vagy sportos túrázásról, ez a csúcstechnológiás robogó ideális választás az olyan motorosoknak, akik minden téren 100%-ot nyújtanak, és cserébe ugyanezt várják el. A TMAX hosszú utat tett meg az elmúlt két évtizedben. A Yamaha új szintre emeli ikonikus maxi robogóját a TMAX SX Sport Editionnel, a legendás MAX család legexkluzívabb és legdinamikusabb modelljével.

Egyedi Akrapovič kipufogója remekül kihangsúlyozza minőségét és egyediségét. Maxirobogó kínálatunk zászlóshajóját úgy terveztük, hogy mindennél lenyűgözőbb sportos vezetési élményt nyújtson. A kipufogó karbon védőlemeze és speciális logója kihangsúlyozza a modell csúcsminőségű specifikációját – a jól felismerhető hangzásával és a prémium minőségű kivitelezésével pedig az Akrapovič kipufogó megerősíti a TMAX SX Sport Edition magas presztízsű státuszát.

A TMAX SX Sport Edition sportszélvédővel és rendszámtáblatartóval is rendelkezik, melyek kiemelik az áramvonalas, motorkerékpárokra jellemző külső kialakítás sportos és agresszív vonalait. A verseny motorkerékpárokra jellemző megjelenéssel és az Akrapovič kipufogó lenyűgöző hangjával kombinálva ezek a jellemzők megerősítik a Sport Edition helyét a MAX kínálat csúcsán!

Csakúgy, mint a TMAX család minden tagja, a TMAX SX Sport Edition is könnyű alumíniumvázzal, kifinomult fordított első villával és lengőkaros hátsó felfüggesztéssel készül, melyek lélegzetelállítóan agilis, sportos kezelhetőséget és kiemelkedő stabilitást tesznek lehetővé. A kétszintű D-MODE segítségével a motoros az adott körülményeknek megfelelően választhatják meg a motorüzemmódot – a kipörgésgátló rendszer (TCS) és
az ABS pedig teljes körű irányíthatóságot biztosít a legkülönbözőbb útfelületeken is.


A kifinomult TFT műszerek egy csúcsminőségű, monokróm TFT kijelzőn jelennek meg, és átfogó tájékoztatást nyújtanak a sebességgel, a fordulatszámmal, az üzemanyag fogyasztással és számos egyéb jellemzővel kapcsolatban – a Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer lehetővé teszi a távvezérlést, az egyedi középállvány-zárrendszer pedig még tovább növeli a lopásvédelmet.

Az iparágban egyedülálló My TMAX Connect rendszer segítségével a tulajdonosok lekérhetik a robogójuk helyzetével kapcsolatos információkat, be- és kikapcsolhatják a motor zárolását, valamint hozzáférhetnek a virtuális kerítés (geofence) és lopásvédelmi funkciókhoz.

Kifinomult Matt Silver fényezésével, motorkerékpáros stílusú, aranyszínű első villájával és kék keréktárcsáival a TMAX Sport Edition magasabb szintre helyezi a MAX-élményt, és kihangsúlyozza a Yamaha töretlen elkötelezettségét a sportrobogók piacán.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes