AGV Pista GPR sisak

Az AGV és Valentino Rossi a szezont új MotoGP sisakkal kezdte, amely innovatív módon veszi át a történelmi Soleluna (Nap és Hold) grafikát, amit a kilencszeres világbajnok karrierje kezdete óta használ. A Rossi Pista GP R 2018-as verziója az AGV verseny kollekciójának csúcsa – az 1970-es évek stílusának modern formatervezése.

Valentino Rossi és a legendás sisaktervező, Aldo Drudi, együtt dolgoztak az AGV Pista GP R designjának teljesen új és egyedi megjelenésén.

Az AGV technikai támogatásának kombinációja és a Rossi és a Drudi formatervezési együttműködése ötvözi a legjobb technológiát, biztonságot és versenystílust. Az 1970-es évek népszerű grafikája által inspirált új sisak lineáris alakú, színes blokkokkal a sisak héjon a bajnok nevével. Aldo Drudi kreativitása életre keltette Rossi koncepcióját. Egy olyan sisakot készített, amelyet a versenypályán hordott volna Rossi az 1970-es években.

A megjelenés határozott irányváltást mutat az AGV és a Rossi által bemutatott legújabb stílusához képest, amelyet a 2018-as téli tesztek során használt. Rossi számára az új sisakok bemutatása valódi rituálévá vált. Az új sisak kialakítása szándékosan tiszta és egyszerű, így elegendő helyet hagy a Nap és a Hold rajzának hangsúlyozására, valamint a színek megváltoztatására, beleértve a sötétkék területek kifinomult matt kidolgozását.

Az AGV Pista GP R az egyedülálló védelem, teljesítmény és kényelem mellett az AGV csúcsmodellje, egy innovatív és úttörő a sisakok között, jelentős javulást értek el a sisak ütésvédelmében, a látómező kialakításában, alacsony tömegével, aerodinamikai kialakításával, szellőzéséve és viselési ergonómiájával.

Szöveg: Buny

Kép: Dainese

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes