A legnagyobb Ducati Monster találkozó

Új rekordot állítottak fel 517 Monster felvonultatásával a Sunday Ride Classic-en. Az eddigi rekordot a 2008-as Franciaországban megrendezett Monster felvonulás tartotta. A Monster születésének 25. évfordulója alkalmából megrendezett összejövetelen sikerült megdönteni a tíz éve fennálló csúcsot.


Bologna negyed százada ontja a Ducati Monster család tagjait, a gyártás 25 éves évfordulója alkalmából összegyűjtötték az ikonikus motor rajongóit, és a legnagyobb Ducati Monster parádét rendezték meg.

A Ducati West Europe szervezésében Franciaországban a Sunday Ride Classic motorkerékpár fesztivál részeként, a felvonulás hihetetlen számú Monstert vonultatott fel minden típusból. Az első Monster 900 1993-ban készült, a legújabb Monster 821 2018-as, az eltelt időszakban készült modellekből 517 Monster özönlött a „Paul Ricard” pályára, ami egy hatalmas, színes konvojként vonult végig az aszfalt csíkon, a korábbi hivatalos Ducati WSBK versenyző, Régis Laconi vezetésével. Raphaël Botte a helyi igazságszolgáltatás tisztviselője tanúsította hivatalosan, hogy 517 Monster van jelen egyszerre a rendezvényen.

A Monster eddigi történetében a korábbi rekordot a Monster Owners Belgium Club 2008-as találkozója tartotta 405 lelkes rajongóval. Az összejövetelen rendkívül ritka modellek is képviselték a márkát, mint például a Monster „Senna”, vagy egy tökéletes állapotban lévő Monster Cromo is volt a parkolóban, számos egyedi, személyre szabott Monster mellett. Mindegyik szemet gyönyörködtető volt, egyértelműen látszik, hogy ez a Ducati modell is lehet egyedi és még különlegesebb a tulajdonosok elképzelése alapján.

A Desmo Grand Sud, a helyi Ducati klub kemény munkája tette lehetővé a találkozó megrendezését, a logisztikát és a vendéglátást a legmagasabb színvonalra emelve. Regisztrációt, parkolóhelyet biztosítottak, hogy minden résztvevő motort hét modell kategóriába soroljanak, és a kategóriának megfelelő helyen legyenek láthatóak. Pascal Litt, a Desmo Magazine szerkesztője által vezetett zsűri ítélte oda a Monster díjat minden kategóriában.

Mielőtt a felvonulásra indultak volna, a résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy a mobil fotóstúdióban egy hivatalos Ducati fényképész segítségével örökíthessék meg a pillanatot. A fotók kiemelkedő szerepet fognak játszani az évfordulóra létrehozott kommunikációs kampányban, amely a #welovemonster alatt elérhető.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes