STYLMARTIN STEALTH EVO

A Stylmartin folyamatosan fejleszti „sport” kínálatát, hogy a versenysportban gyökerező történetét folytassa. A Stealth EVO csúcsteljesítménye megerősíti ezt a koncepciót, a vadonatúj fekete és neon sárga színekkel a sport motorok szerelmeseit kívánja magához édesgetni.

A márka minden korosztály versenyzőjét kiszolgálja a pályán. A Minimoto sorozat legfiatalabbja a JRS1 lábbelivel, a Mini GP-ben vagy a CIV Junior bajnokságban versenyző fiatalok a Dream RS-sel köröznek. Ha az évek során még mindig ott van a szenvedély, akkor a Stealth és az EVO változatai között választhatnak a motorosok.

A megjelenésen kívül a márka minden szakértelmét felhasználták, hogy a technikai jellemzők mellett, – amelyek az optimális lábvédelmet szolgálják – a kényelmet se hanyagolja el az újdonság. A felhasznált anyagok és a műszaki jellemzők a legmagasabb színvonalú csizmát garantálják. Olaszországban tervezik, Európában gyártják és CE tanúsítvánnyal rendelkezik a STEALTH EVO. Képviseli a legjobbat, amelyet a márka a versenyzők számára kínál. A boltokban vásárolható csizma ugyanaz, mint a cég által szponzorált profi versenyzők készletében megtalálható lábbeli. A védelmi funkciókat úgy fejlesztették, hogy anatómiai védelmet biztosítson a boka csontjainak, az ízületeket, a
csontokat és a sarkat is védje.

A levegő szellőztetését légáteresztő léghűtéses béléssel, két szabályozható levegőnyílással lehet szabályozni, az egyik az első részen, a másik pedig a saroknál található. A csizma hagyományos zárt cipzárral rögzíthető, és mikrocsat segítségével állítható be a kívánt feszesség. A belső talp, lengéscsillapító funkciója mellett antibakteriális ezüstcérna szövést kapott. A Stealth EVO felépítése a maximális kényelemet célozza. A talp csúszás mentes kemény gumiból készül. A Stealth EVO sárga-fekete, fekete és fehér színben, 40-47 közötti mérettartományban kapható a kereskedésekben.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes