Honda X-ADV KAPPA kiegészítőkkel

Az X-ADV új stílust hozott a robogó szektorba. Az eredeti megjelenéshez és a verhetetlen
teljesítményhez a KAPPA egy modell-specifikus tartozék készletet állított a polcokra, amelyekkel a robogó különböző részeit lehet az igényeknek megfelelően változtatni. A dobozoktól a szélvédőig, a kézvédőkön keresztül a hűtő burkolatig számos kiegészítővel varázsolható mostantól egyedivé a Honda újdonsága.


Ha az X-ADV-t robogónak hívják, senki sem tagadhatja, hogy ez a jelző korlátozó jellegű. Természetesen ebbe a piaci szegmensbe tartozik, azonban a vásárlók tudják, várakozásaikat a városi közlekedés, rosszabb utak,kirándulások és túrák alkalmával is ki fogja szolgálni az X-ADV.

Ezt a sokszínű felhasználhatóságot látva a KAPPA az összes lehetőséget figyelembe véve egy sor tartozékot kínál ehhez a modellhez.
POGGYÁSZ
A robogóra szerelhető tartó konzol lehetővé teszi mind a hátsó, mind az oldalsó dobozok
felszerelését. A választékot a belső kapacitás és stílus tekintetében is kiterjesztették. Az oldalsó doboznak a kalandokhoz a GARDA sorozat 46 vagy 33 literes koffereit, vagy a K40N és a kompakt K22N szerelhető fel a kozúti használatra. Bármelyik GARDA felszerelhető hátra (beleértve a tágas KGR52 is), míg az utcai kinézethez a K666-os felső doboz ajánlott. Az X-ADV oldalsó és hátsó konzoljai lehetővé teszik az összes kappa-sorozat felszerelését, beleértve az alumínium KVENTURE-t is.

Két felső doboz rögzítő készlet található a kínálatban MONOKEY vagy MONOLOCK felső dobozokhoz. Ha a Honda robogót már gyári csomagtartóval kapta tulajdonosa (opcionális), akkor a KR1156 készlettel vagy a KZ1156 konzollal is megoldható a csomag rögzítése. Ez az utóbbi esetben korlátozott az oldalsó poggyászok kínálata a MONOKEY és a RETRO FIT modellek tekintetében. A rendelkezésre álló két készlet közül az egyiket a csomagtartóval (KL1158) szükséges, ha nincs csomagtartó, akkor a KL1156 a KZ1156 hátsó tartóval kerülhet fel a motorra.
A VEZETŐ ÉS A UTASOK VÉDELME
A KD1156ST átlátszó szélvédő a gyári helyett nagyobb védelmet nyújt a szél ellen (mérete 65×40 cm, 13 cm-rel magasabb). Ezenkívül a KHP1144-es ABS műanyagból készült kézvédők – amelyeket kifejezetten az X-ADV-hez terveztek – segíthetnek nagyobb védelmet nyújtani a kezeknek a hideg és az eső ellen. Annak elkerülése érdekében, hogy az utas piszkos legyen a hátsó kerék permetjétől, a KRM02 alkatrész felszerelése ajánlott.

A hátsó kerékhez az RM1156KIT segítségével csatlakozik.
A JÁRMŰ VÉDELME
A speciális KN1156 motorvédő 25 mm átmérőjű csövekből készül. A hűtő védelme PR1156 fekete rozsdamentes acél ráccsal oldható meg. A készlethez tartozik még egy sárvédő fekete színben KMG1156 azonosítóval. A hosszúkás felső alakja védi a hajtólánc végét ez a tartozék helyettesíti a robogó gyári láncvédőjét, nyitottan hagyva a lánc alsó részét, hogy kiemelje az X-ADV „motorkerékpár” megjelenését.
EGYÉB SPECIÁLIS TARTOZÉKOK
A KTL1156KIT lehetővé teszi szerszámok és kis tárgyak elhelyezését a KS250 Toolbox segítségével az oldalsó csomagtartóhoz. Továbbá az ES1156K eloxált alumínium és
rozsdamentes acél tartó, amely növeli az X-ADV gyári oldalállványának felületét.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes