CABERG FREERIDE JET

A FREERIDE a Caberg JET kollekciójának egy elegáns és egyedi megjelenésű sisakja, amit kétféle méretű sisakhéjjal készítenek kevlár és üvegszál erősítéssel. A könnyű viseletet nem csak az anyag választás, hanem a viszonylag kis méretű sisak héj is segíti.


A sisak héj, a piacon az egyik legkisebb, így éppen meghaladja a 800 grammot a tömege, ami méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető az olyan robogókon is, ahol keskeny az ülés alatti sisak rekesz.

A Caberg az új anyagokat és az elkészítéséhez szükséges alkatrészek hazai termékek közül válogatta. Külön figyeltek rá, hogy a bőr kiegészítők, a hímzés és az összeszerelés is Olaszországban adjon munkát. A szegecs a peremen, a nyak résznél látható bőr részletek, és a szemüveg tartó a selyemhímzéssel mind egyedivé és különlegessé teszik ezt az újdonságot.

Sőt hidegebb időben vagy hosszú menetek alkalmával jól jöhet a víztiszta plexi, amely könnyen felszerelhető, de használható régi időket idéző védőszemüveggel, természetesen ezt külön lehet megvásárolni a stílusos cafe racer stílushoz igazodva. A bélés kivehető, mosható, légáteresztő szövetekkel és bőrrel kombinálva. A színváltozatok: egyszínű matt fekete, fényes fehér és matt kék. Az INDY grafikus változat két alapszíne a fekete és a krém, a COMMANDER két alapszín kombinációban kapható, fényes fekete és vörös, valamint sárga grafikával.

A METAL FLAKE ezüst és fekete színekkel operál, de még a RUSTY, IRON és az új SANDY verzió is rendelkezésére áll. A Freeride sisakok bélése alatti hangszóróknak kialakított helynek köszönhetően beszerelhető a Bluetooth Just Speak S kommunikátor. Az érdeklődők további információt a hazai képviselettől kaphatnak.

Szöveg: Buny

Kép: Caberg

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes