Metálhipnózis és féktelen szabadság – Open Road Fest 2018

Az északi partot elárasztották a vasparipák, teljesült egy családapa álma, egyszerre dobbantak meg a rockrajongó szívek, amikor felhangzottak a Metallica dalai négy cselló tolmácsolásában – mozgalmas nappal, számos meglepetéssel és felemelő pillanattal zárult a 19. Open Road Fest. Nézzük a legeket!

A legfelemelőbb pillanat
Ismét bebizonyosodott, hogy a kemény motorosokat semmi sem tántoríthatja el, ha meg akarják mutatni magukat.

Szombat reggel a kedvezőtlen időjárás ellenére is több ezer járgány özönlötte el a balatoni utakat. A legtöbben motorral vettek részt a felvonuláson, de akadtak robogók és különböző négykerekű járgányok is. Egy azonban közös volt: a féktelen szabadság és összetartozás érzése.

A leghúzósabb pillanatok
Magyar nyelvtudásukat, első Metallica feldolgozásuk történetét és néhány fiatalkori sztorit is megvillantottak a csellómágusok.

Az Apocalyptica hamar belakta a színpadot és pillanatok alatt metálhipnózisba sodorta a közönséget. A finnek ezúttal Metallica feldolgozásokkal készült, de a ráadásban egy igazi motoros himnusszal, az AC/DC Thunderstruckkal is meglepték a közönséget.

A legboldogabb családapa
Gazdára talált a fesztivál nyereményjátékának fődíja is. Miklós Zoltán kisfiával a nyakában szaladt fel a színpadra és óriási örömüvöltéssel köszönte meg a Street Rodot.

A győztes és várandós felesége percekig nem hittek el, hogy a család egy Harley-val bővül, de biztosítottak mindenkit, hogy a gépcsoda jó helyre került – ezen nevelődik majd a jövő
generációja.

A legújabb alsóörsi lakos
1 jó ötlet, 2 ügyes kéz, 20 óra megfeszített munka – Gáborecz István ígéretéhez híven elkészítette a tavalyi fesztiválon kifaragott Fat Boy lovasát, a végeredmény pedig komoly hasonlóságot mutat a valósággal.

„Óriási megtiszteltetés, hogy István engem alkotott újra fából, és külön köszönet, hogy teljesítette a kívánságomat és megfiatalított. Természetesen a lovas és a paripa együtt jár, így az új alkotás is Alsóörs városának ajándékozzuk, köszönetképpen a sok éves, sikeres együttműködésért” – mondta el Dobai Attila, az Open Road Fest tulajdonosa, aki abban a nem mindennapi helyzetben van, hogy már életben kiállítják a szobrát.

A legextrémebb aszfaltbetyárok
Nincs Open Road Fest nap motoros kaszkadőrök nélkül. Ezúttal Angyal Zoli kápráztatta el a közönséget és égetett el több szett gumit. Tőle a hazai erős emberek vették át a stafétát, akik kamionhúzásban mérkőztek meg egymással. S, hogy mi visz rá valakit arra, hogy több tonnás gépszörnyekkel birkózzon?

„Mindenki Schwarzenegger akar lenni, így bodyzni kezd. Aztán rájön, hogy nem szeret éhezni, és a kockahas elérése helyett inkább szivatós feladatokban fitogtatjuk az erőnket” – vallják a srácok. Az izgalmas főpróba után a szervezők és fesztiválozók már most a 20. jubileumi Open Road Festre készülnek, amely a tervek szerint még mozgalmasabb, még pörgősebb és még vadabb lesz, mint valaha.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes