Stylmartin ARIZONA – a nyári cipő

A nyári szezonban a motoron vagy a robogón viselt nyári cipők gyártásából a Stylmartin is kiveszi a részét. Ha szereted a stílusos cipőket, akkor itt egy olyan modell, amely képes kombinálni a lélegzőképességet és a biztonságot. Az Arizona technikai jellemzői, unisex méretezése és esztétikája nem hagyható figyelmen kívül a választás során.


Csak azért, hogy megerősítse a “koncepciót”, a bemutatott cipő egy olyan állam nevét viseli, ahol április és október között a napi átlag középhőmérséklet magas.

Az Arizona modell egyértelműen nyárra készült, ami szerencsére itt Európában jobban tolerálható, még akkor is, ha nedvesebb néha az esőtől. Ezt a modellt elsődlegesen a légáteresztő képességre tervezték, napi ingázásra a városi forgalomban. A Stylmartin stílusa olyan jellemzőkkel keveredik, amelyek a motorkerékpár specifikus lábbelire jellemző, anélkül, hogy elveszítené alapvető “divatos” megjelenését. Ez utóbbi nagy népszerűségnek örvend a szabadidős viselés során.

Az illeszkedés ideális a motorozáshoz és a séta számára is, mert a kényelem magas szintű. A felsőrésznél kevert légáteresztő anyagot és viaszos bőrbetéteket használ, ez szükséges ahhoz, hogy erős legyen a legérzékenyebb részeknél. A két tónusú talp fekete csúszásgátló réteget kapott. A lélegző hálóból készült belső bélés és a mikroperforált, kivehető belső talpbetét a legforróbb napokon is szárazon tartja a lábat. A felsőrész színéhez illő „krém vörös” és „piszkos fehér” cipőfűző közül lehet választani.

Biztonságtechnikai jellemzői, a két belső bokavédőben található poliuretán betét és a felsőrészen a váltónál a külön rávarrt bőr erősítések. Összefoglalva, ez egy korlátlan használatra szánt lábbeli, korra és nemre való tekintet nélkül. Valójában a mérettartomány (36-47) alkalmassá teszi hölgyek számára is a használatot. Az érdeklődők további információt a termékkel kapcsolatban a hazai forgalmazótól kaphatnak.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes