Yamaha NIKEN bemutató körút

Itt az idő, hogy a NIKEN bemutatkozzon a világ előtt, és a címlapokra kerüljön. A Yamaha egyedi dönthető többkerekű (LMW) technológiájára épülő NIKEN semmi máshoz nem hasonlítható menettulajdonságokat és vezetési élményt nyújt. A nagyközönség számára a NIKEN bemutató körútja lesz az első alkalom a forradalom meglovagolására.

A Yamaha LMW technológiája először a 2013-as tokiói autó- és motorszalonon mutatkozott be, és azonnal kedvező reakciókat váltott ki.

A NIKEN egyedi kialakítása révén minden eddiginél nagyobb fokú irányítást biztosít a motorosok számára. A NIKEN innovatív felépítése által adott extra stabilitásnak köszönhetően mindenki meghódíthatja az utakat, és a motorosok a legnagyszerűbb motorkerékpáros élményeiket élhetik át. A forradalmi tervezés egy különlegesen hangolt, 847 cm³-es CP3 Yamaha motorral társul, melyek összessége olyan járművet eredményez, mely nemcsak a motoros teljesítményét maximalizálja, de valóban lendületes is. A kimondottan a tökéletes ívű kanyarvételre tervezett NIKEN a kanyargós utak és éles  fordulók meghódítására született.

Éppen ezért a NIKEN bemutató körútjának olyan európai állomásai lesznek, ahol ez az egyedi motorkerékpár megmutathatja, hogy mit tud valójában. A túra során a NIKEN minden képességére fény derül, a hegyek meghódításától a völgyekben való száguldásig. A NIKEN bemutató körútja júniustól 2018 októberéig tart, és az alábbi országokat érinti: Hollandia, Franciaország, Olaszország, Németország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Görögország, Románia,Belgium, Finnország, Svédország, Ausztria, Svájc, Portugália, Norvégia, Szlovénia.

A bemutatókkal és szakértői tanácsadással egybekötött NIKEN bemutató körút az első és a lehető legjobb alkalom a forradalom meglovagolására! A helyszínek teljes listájával és a legújabb információkkal kapcsolatban rendszeresen látogass el a www.niken-tour.eu weboldalra, és keress rá a #nikentour kifejezésre
a közösségi médiában.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes