Hevik Vintage stílusosan

Az új HEVIK kétrétegű VINTAGE kabátjának neve önmagáért beszél, sportos szabás és színek, amelyek a hetvenes évekre emlékeztetnek, mégis megfelelnek a mai követelményeknek. Az ötvenes évektől kezdve a fekete bőrkabát vitathatatlanul ikonikus motorkerékpár ruházattá vált, ezután a hetvenes évek forradalmasította a ruházati cikkeket is ezen a téren, speciális textíliák és feltűnő betétek felhasználásával.


A VINTAGE az utóbbi kategória képviselője. A megjelenés és a stílus utalás a régi napokra,
azonban a műszaki jellemzői nagyon is naprakészek.

Összességében “szemet gyönyörködtető” részletekkel teli, a színes sávok, – ami meglehetősen feltűnő a fekete változatban – és az elegáns zárás bőrből a mandzsetta és a gallér részen. A kétrétegű kabát 600-as poliészter anyagból készül, a nyersanyagok minőségi jellege magáért beszél.

A belső termo bélés nyáron kivehető, és az alatta lévő 3D háló jelentősen javítja a lélegzőképességet. A biztonságot a vállakon és könyökökön CE minősített kivehető védőelemekkel (EN 1621-2012) biztosítják, ráadásul készen áll a hátvédő befogadására, ez külön rendelhető a HEVIK katalógusból, természetesen a legmagasabb szabvány szerinti EN 1621-2: 2014 előírásoknak megfelelő tanúsítvánnyal.

A dzseki által nyújtott kényelem a külső szövettől indul, jól illeszkedik és kellemes az érintése. A mandzsetta és az oldalak beállíthatóak. A dupla gallért ki lehet fordítani, hogy megóvja a nyakat a széltől.

Ez a VINTAGE kabát zipzáras, és négy zsebbel rendelkezik: három külsővel és egy belsővel. Fekete fehér és piros betétekkel; szürke, fekete és szürke betétekkel kapható a forgalmazóknál S és XXXL méret tartományban.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes