Caberg Droid

A Caber felnyitható sisak családja új taggal bővült. A Droid névre keresztelt modellek innovatív technikai megoldásokkal és agresszív dizájnnal készülnek azoknak a motorosoknak, akik nem akarnak észrevétlenek maradni a hétköznapokban sem.

Az állvédőn két különálló, beállítható szellőzőnyílás van, hogy a levegőt közvetlenül a plexi belső felületére vezesse. Ez a megoldás szélsőséges időjárási körülmények között is megakadályozza a párásodást.

Caberg Droid Iron

A sisak szellőzését állítható beömlő nyílással és a sisak héj alatt kialakított légcsatornákkal garantálják. Az újdonság megfelel a nyitott és zárt sisakokkal szemben támasztott biztonsági követelményeknek. A felnyitott áll részt retesszel biztosították a véletlen visszazáródás ellen, oldása egyszerű, kesztyűben is kezelhető. A sisak csökkentett méreteinek köszönhetően a fejvédő tömege mindössze 1550 gr +/- 50gr. Az exkluzív Double Visor Tech rendszer az egyszerűen használható belső napszemüveggel mindig megfelelő fényt enged át, és ezzel biztonságot nyújt. A napellenző karcmentes felületű, míg a külső víztiszta plexi nyitás közben több pozícióba állítható és Pinlock előkészítéssel is rendelkezik. A legjobb, hipoallergén textíliákból készült bélése kivehető és mosható.

Caberg Droid Iron

Az arcpárnákat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a szemüvegeseknek is a kényelmes viseletet. A sisak a JUST SPEAK S kommunikációs rendszer befogadására alkalmas, amely lehetővé teszi, hogy ne csak saját mobiltelefonjával és utasával kommunikáljon a vezető, hanem kapcsolódjon a GPS-hez, vagy zenét hallgasson mobilján, MP3-lejátszóján keresztül. A JUST SPEAK S Bluetooth A2DP profillal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű audio sztereó hangzást. A Droid matt fekete, fehér és matt metál szürke színekben kapható, a jól láthatósági verzió fluo sárga héjjal és matt fekete alappal készül. A Blaze grafikával ellátott változat három különböző matt színkombinációban kapható, a Patriot két színkombinációban matt fekete / antracit és matt fekete / sárga fluó, valamint az Iron speciális kézi csiszolt effektussal kerül a boltokba.

Szöveg: Buny

Kép: Caberg

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes