Idei legjobbját érte el Kakuszi Ádám a Sachsenringen

A  H-Moto Team csapata ez elmúlt hétvégén sem maradt megsüvegelendő eredmény nélkül a nemzetközi motoros mezőnyben. Ezúttal a Moto GP sztárjai előtt, a világbajnokság betétfutamaként álltak rajthoz az ADAC Junior Cup ifjú tehetségei. A mezőnyben ezúttal
is ott volt Kakuszi Ádám, akit annyira feldobott példaképe, Marc Marquez jelenléte, hogy idei legjobb teljesítményét nyújtva a 11. helyen végzett.

A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám az elmúlt hétvégén folytatta szereplését az ADAC Junior Cup sorozatban. A világ egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnye ezúttal a Sachsenringen állt rajthoz, mégpedig a Moto GP mezőnyével közös versenyhétvégén.

Sachsenring 2018 Kakuszi Ádám

A 15 éves motoros abszolút nem vallott szégyent, sőt, példaképe, Marc Marquez előtt idei legjobb teljesítményét nyújtotta a németországi versenyen. Ádám a 12.
helyet szerezte meg a két időmérő edzés összesítése alapján, majd vasárnap remek motorozással egy helyet még ezen is javítva végül az öt pontot érő 11. helyen zárt a versenyen. A H-Moto Team motorosa ezzel idei legjobb eredményét érte el a bajnokságban, ami augusztus első hétvégéjén majd Brnóban folytatódik.
Nagyon örülök az elért eredménynek, illetve annak, hogy tavalyhoz képest majd másfél másodpercet javítottam a köridőmön. Egész hétvégén egy kidolgozott program alapján dolgoztunk, hiszen a pénteki nap szabadedzésén az volt a lényeg, hogy megtaláljuk a futómű ideális beállítását.

Sachsenring 2018 Kakuszi Ádám

Ez annyira jól sikerült, hogy a pénteki első időmérőn előbb egy másodperccel, majd a szombati másodikon újabb három tizeddel megjavítottam az addigi legjobb köridőmet, és a 12. rajthelyet sikerült megszereznem. A versenyem jól indult, és végig egy négyes boly tagjaként szinte az első méterektől kezdve csatáztam a vetélytársaimmal, és a végén egy helyet javítva a 11. helyen zártam a futamot. A beállítások jók voltak, tökéletesen vezethető volt a motor, és ami a lényeg, újabb három tizeddel megjavítottam az addigi legjobb időmet” –mondta Kakuszi Ádám, aki az eddig megszerzett 14 pontjával az összetett tizenhetedik helyén áll.

Szöveg és kép: H-Moto Team

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes