Clover Rainjet – szellőző és vízálló!

Nyilvánvaló ellentmondás, mégis a mellkas, az ujjak és a hát bőségesen méretezett szellőző területeinek köszönhetően a Rainjet viselése közben nem kell tartani a hőgutától. Az esőtől sem, mivel a Clover alapfelszereltségként ultra könnyű vízhatlan membránt ad hozzá, amit a kabátból kivéve könnyen össze lehet hajtani és elrakni. A dzseki női változatban is elérhető.

Kétségtelen, hogy az olasz márka méltán híres a szellőzőruháiról. Ezt bizonyította már a népszerű Ventouring dzsekivel. Ezt sorozatot folytatva, egy másik lehetőséget kínál a gyártó, kihasználva egy jól szellőző felső adta lehetőséget, ami végül is vízálló.

Clover Rainjet


A Rainjet kétrétegű kabát a sportmotorosoktól a túrázókig mindenkinek megfelel, de azok sem lőnek mellé, akik divatos motoros ruhát keresnek robogóra, nem csak városi közlekedésre. Valójában a gyémánt alakú szerkezet, amely összeköti a különböző textíliákat adja a különleges tulajdonságát a ruhadarabnak. A kabát külseje Duratek-4 RipStop anyagból készül, hogy védelmet nyújtson a legkiszolgáltatottabb zónák számára. A beáramló levegő gyors légcserét biztosít a mellkas, az ujjak és a hát felső részén.

Clover Rainjet

A bélés Aquazone membránja vízálló, lélegző és kivehető. A színkombinációk és a technikai jellemzők mind a férfi, mind a női változatok tekintetében azonosak. A hölgyeknek készülő modell szabása jobban illeszkedik az alakjukhoz, ugyanakkor maximális kényelmet biztosít. A kabát alapkivitelben kivehető CE protektorral rendelkezik a vállakon és a könyökön, a gerinc protektornak is megfelelő helyet alakítottak ki a hát részen. A RipStop textil betéteket a sérülésnek kitett, érzékeny területeken és a fényvisszaverő felületeken alkalmazták.

Clover Rainjet

A kényelmet két első és egy belső zseb emeli még. Az alkaron patenttal, a mandzsettán tépőzárral állítható a bőség. A gallér bélése puha tapintású anyagból van, elasztikus betétek teszik a vállon és a karon még kényelmesebbé a viselést. Kapható színek: sárga-szürke, piros-szürke, fekete. Méretek: S-től XXXL-ig, női változatban XS-től XL-ig. További információval a hazai kereskedő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes