KTM 790 ADVENTURE R

A KTM már a 2019-es modellévre beharangozott 790-es Adventure R modelljéről lebbentette fel a fátylat. Az új soros kéthengeres motorral szerelt enduro fejlesztéséhez, a KTM Dakar győztes 450 RALLY-val szerzett tapasztalatait használta fel. A bemutatóra ezúttal Olbia, Szardínia szigete szolgált, ahol három napon keresztül közúti- és offroad túrákon keresztül szerezhettek benyomást a meghívottak a motor tulajdonságairól.

A motor az ügyfelek és a kereskedők igényei, visszajelzései alapján készült. A neves versenyzők részvételével tartott bemutatón mindenki saját szemével láthatta mire képes az újdonság.

KTM 790 Adventure R

A KTM RACE stílusban pompázó kétkerekű, az offroad versenyekhez szükséges könnyedségével és sivatagi rally motoros kinézetével sugallja, hogy az endurosok nem fognak csalódni, ha úttalan utak és aszfaltozott kalandjaik során a KTM 790 ADVENTURE R lesz a társuk. A hivatalos bemutatóra Milánóban, 2018. november 6-án kerül majd sor. Addig az érdeklődőknek be kell érniük néhány adattal. A 799 köbcentis, soros, kéthengeres motor szélesebbre hangolt nyomaték tartománnyal rendelkezik, mint a 790 DUKE.

KTM 790 Adventure R

Több mint 400 km-es hatótávolságra elegendő üzemanyagtartály kapacitással
rendelkezik, hogy a valódi felfedezéseknek ne legyen akadálya a sűrű tankolás. Alacsony
ülésmagasság, és süllyesztett üzemanyagtartály gondoskodik az optimális súlypontról. Állítható WP felfüggesztés elöl és hátul hosszú rugó utakkal garantálja a kényelmet. Radiálisan szerelt, négy dugattyús első féknyereg, ABS és offroad ABS opciók segítik a vezetőt.

KTM 790 Adventure R

Fűzött abroncsai a megszokott terep gumi méretekhez igazodnak, az optimális gumi választás érdekében. LED világítás elől és hátul, valamint elektronikai csomag segíti a biztonságos közlekedést. A gyári kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre a modellhez, amelyekkel élvezetesebbé lehet tenni az utazást és egyénivé tenni egy-egy motort.

Szöveg: Buny

Kép: KTM

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes