Givi V37

A márka fennállásának 40. évfordulójára újabb Monokey oldaldobozzal jelentkezett a híres gyártó. A modern, egyszerű formavilágot mutató, feltűnő betéttel készülő újdonság tárolási kapacitását emelték, így a jelenleg forgalomban levő moduláris sisakok többségét tárolhatjuk benne.

A házon belüli vezető szerep átvétele nem kétséges,, még akkor is, ha sorozatgyártásban marad a népszerű V35 család.

Givi V37

A V37 a természetes evolúció következő lépése a koncepció feláldozása nélkül. A funkciók javítása nem volt könnyű feladat, azonban az elért eredmények fényében minden bizonnyal a techno polimerből készült kofferek új generációjának tekinthetők. A kialakítás egy nyílra emlékeztető központi betétet tartalmaz festett ezüst vagy „szénszálas” kivitelben.

Givi V37

Ezek az elemek tökéletesen illeszkednek a GIVI felső dobozain alkalmazott díszítésekhez, ezzel a három darabos készlet egységes megjelenést kölcsönöz a motornak. Nem csak az innovatív megjelenés a V37 egyetlen újdonsága. A 37 literes űrtartalom egy zárt sisak befogadására alkalmassá vált. A MONOKEY SIDE négypontos rögzítő rendszerével a GIVI PLX és PLXR doboztartó konzolokkal kompatibilis.

Givi V37

A doboz felső részének hátsó oldalán két forgó horgot találunk, amelyek “csíptetnek” a cső alakú keretre, míg az alsó rész két csúszkával rendelkezik, amelyek befogadják a segédvázra rögzített “gomba alakú” csavarokat. Az első konkáv kontúr ergonómikusabb kialakítása (a V35-hez képest) lehetővé teszi az utas számára, hogy kényelmesen tartsa a lábát.

Givi V37

A V37-es kofferokat párban értékesítik, 10 kg-os maximális ajánlottterheléssel, és biztonsági zárral kínálják, amelyhez ugyanaz akulcs kell, mint a többi motorra szerelt dobozhoz. Méretek mm-ben:325x385x570. Két változatban V37N és V37NT megjelöléssel kerül forgalomba.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes