A Harley-Davidson új utakat hódít meg

A Harley-Davidson ismertette „A Harley-Davidson új utakat hódít meg” elnevezésű, 2022-ig terjedő növekedési tervét, melynek célja, hogy még többen tapasztalják meg azt az életörömöt, amelyet csak egy motor nyergében ülve érezhetnek.

Jelenlegi hűséges motorosaink mellett a két keréken guruló szabadság következő nagy forradalmát fogjuk levezényelni, hogy olyan jövőbeli motorosokat szólítsunk meg, akiket eddig még nem érintett meg a motorozás okozta adrenalin-bomba” – mondta Matt Levatich a Harley-Davidson, Inc. elnök-vezérigazgatója. A terv egy átfogó, fentről lefelé haladó, a vásárlókat központba állító felmérés eredménye, az alábbi részeket foglalja magába: új termékek, szélesebb körű hozzáférés a vásárlók számára, erősebb márkakereskedők.

Harley-Davidson

Új termékek
A  Harley-Davidson, élve a piacvezető dizájnja és erőteljes gyártási kapacitása nyújtotta előnyökkel, motorkerékpárok teljes skáláját kívánja kínálni a legnagyobb és leggyorsabban növekvő szegmensekben, árkategóriák egész skáláját lefedő teljes motorkerékpár portfolióval, erőteljes motorblokkokkal, hengerűrtartalmakkal, motorozási stílusokkal és nemzetközi piacokkal. Céljaink:
A vállalat a nehézsúlyú motorkerékpárok piacán megszerzett vezető szerepét tovább bővítjük, folyamatosan fejlesztve a legkorszerűbb, technológiailag fejlett Touring és Cruiser motorkerékpárokat.
Bemutatjuk az új moduláris 500–1250 köbcentis motorkerékpárok középsúlyú platformját, amely 3 különböző kategóriát és 4-féle hengerűrtartalmat ölel át. Első modelljei az Adventure Touring modell, a Harley-Davidson Pan America 1250, ez a 1250 cm3-es Custom modell, valamint a 975 cm3-s Streetfighter modell.

Harley-Davidson


Kifejlesztünk egy még kényelmesebben kezelhető, kis hengerűrtartalmú (250–500 cm3) motorkerékpárt az ázsiai fejlődő piacok számára egy ázsiai gyártóval kötött, tervezett stratégiai szövetség keretében. Vezető szerepet töltünk be az elektromos motorkerékpárok piacán azáltal, hogy 2019-ben forgalomba hozzuk a Harley-Davidson első elektromos motorkerékpárját, a LiveWire-t. A LiveWire-t 2022-ig további modellek követik, amelyek a portfoliót könnyebb, kisebb és még könnyebben hozzáférhető termékopciókkal egészítik ki, így kínálva fel az új motorosok számára a motorozás új módjait.

Harley-Davidson Pan America 1250
A Harley-Davidson első Adventure Touring motorkerékpárjának, a Harley-Davidson Pan America 1250-nek a tervezett megjelenési éve 2020.
(Bemutatott prototípus modell. A gyártási modell jellemzői változhatnak. Még nem megvásárolható. Az itt bemutatott jövőbeli modellek elképzelhető, hogy nem minden piacon jelennek meg.)

Harley-Davidson


Harley-Davidson LiveWire
A Harley-Davidson elektromos motorkerékpárja, a LiveWire – ez a modell az első az elektromos kétkerekűek kuplung nélküli, „húzz egy kövéret és nyomás” széles termék portfoliójából, amely a vállalatot vezető pozícióba juttatja majd a sport villamosítása terén. Tervezett piacra dobása 2019-ben.
(Bemutatott prototípus modell. A gyártási modell jellemzői változhatnak. Még nem megvásárolható. Az itt bemutatott jövőbeli modellek elképzelhető, hogy nem minden piacon jelennek meg.)


A jövő Streetfighter modellje
Ez a 975 cm3-s Streetfighter modell a Harley-Davidson új moduláris 500–1250 köbcentis középsúlyú platformjának egyik modellje, tervezett piacra dobása 2020-ban.
(Bemutatott prototípus modell. A gyártási modell jellemzői változhatnak. Még nem megvásárolható. Az itt bemutatott jövőbeli modellek elképzelhető, hogy nem minden piacon jelennek meg.)

Harley-Davidson


Future Custom modell
A  Harley-Davidson vadonatúj custom motorkerékpárja izmos megjelenéssel, agresszív, lecsupaszított stílussal és 1250 cm3  színtiszta erővel. Tervezett piacra dobása 2021-ben.
(Bemutatott prototípus modell. A gyártási modell jellemzői változhatnak. Az itt bemutatott jövőbeli modellek elképzelhető, hogy nem minden
piacon jelennek meg.)

Future Electric Harley-Davidson modell
Elektromos modellek szélesebb skálája, amely fürge, mozgékony és örömmel birkózik meg a város útjaival. Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni a két kerék nyújtotta izgalmat, a tervek szerint 2022-től megvásárolhatják. (Koncepciós terv. A gyártási modell jellemzői változhatnak. Az  itt bemutatott jövőbeli modellek elképzelhető, hogy nem minden piacon jelennek meg.)

Harley-Davidson


Erősebb márkakereskedők
A vállalat egy eredményességmérési rendszert hoz létre, hogy jelentős mértékben meg tudja növelni a márkakereskedői hálózat  és a vásárlói élmények erejét.

A Harley-Davidson azért számít legendás márkának, mert mindig mozgásban vagyunk”, mondja Levatich. „Jelenlegi tervünk újraértelmezi márkánk határait – vásárlóinkkal olyan módon fogunk kapcsolatba lépni, amely megerősít mindent, amiért márkaként és vállalatként kiállunk, és már alig várjuk, hogy magasabb sebességbe válthassunk.”

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes