Husqvarna enduro modellek 2019-re

A Husqvarna bemutatta a 2019-es Enduro modellek palettáját. A prémium gépek kifinomult felépítése tökéletesen illeszkedik a márka úttörő szellemébe és a legmodernebb technológiával rendelkezik az offroad motorkerékpárok szegmensében.

Az egész sorozat csúcsminőségű, erőteljes és könnyű motorokat vonultat fel a legfejlettebb motorvezérlő rendszerekkel.

Husqvarna 2019

Az innovatív, nemrégiben bevezetett elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel a 2-ütemű TE 250i és TE 300i modellek rendelkeznek,  a 4 ütemű motorok a elektronikusan vezérelt kipörgésgátlója könnyebbé teheti a rajtot. Az újításokat az endurokon a csúcsteljesítmény elérése minden terepen és a könnyű használhatóság ihlette. A 2019-es modell év újdonságai alapján továbbra is a soha véget nem érő fejlesztés iránti elkötelezettségüket mutatják be a mérnökök. Megjelenik a WP Xplor 48 villa, hátul a WP DCC csillapítással a legújabb felfüggesztési rendszer mutatkozik be minden Husqvarna enduro modellnél.

Husqvarna 2019

A rugalmasabb csillapítási jellemzőkkel rendelkező rugózás széles körű offroad igények kielégítésére született. További újdonság az új membrános acél tengelykapcsoló a TX 125 és a TE 150 típusoknál, és új tengelykapcsoló fedél veszi fel a harcot a terepviszonyok közötti kihívásokkal. A dinamikus és karcsú megjelenésű karosszéria megtartása mellett a Husqvarna 2019-es enduro modelljeit futurisztikus grafikával látták el, ami stílusosan utal a márka svéd örökségére.

Husqvarna 2019

Az enduro sorozat bemutatásával egy időben a Husqvarna ruházati cikkek és kiegészítők új kínálata is megjelenik. A svéd ihletésű formatervezés és a prémium minőség kombinációja alkalmi és funkcionális ruházatot kínál minden igény kielégítésére. A következő évben is gazdag a Husqvarna gyári tartozékok választéka, amivel a teljesítmény fokozását vagy a sérülés elleni védelmet növelhetik a tulajdonosok. védelmére tervezték.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes