KAPPA TIGER 800 XR és XC kiegészítők

A Triumph Tiger a legrégebbi “kaland” motorkerékpárja a brit gyártónak, az első az 1936-os Nemzetközi Hatnapos viadalon mutatkozott be. A 2018-ban kiadott 800 XR és XC modellek 62 éves tapasztalata mellett a KAPPA egészítik ezeket a modelleket speciális utángyártott alkatrészekkel.


A motorkerékpár megvásárlása után a tulajdonosok olyan tartozékokat keresnek, amelyek a személyes preferenciákon alapuló testre szabhatóságot nyújtanak.

Triumph Tiger- Kappa

Ezért az utángyártott alkatrészek gyártóinak készen kell állniuk ezeknek az igényeknek a kielégítésére. Pontosan ezt az utat követi a KAPPA. amikor a két 800 köbcentis Tiger számára kínálja termékeit. Az XR-hez inkább közúti, az XC-hez pedig inkább off-road jellemzőkkel rendelkezőket. A népszerű angol motor mindkét változatához az olasz gyártó típus specifikus készleteket hozott létre az háromdimenziós tokok az oldal táskák és a felső doboz mellett, a tanktáska, a szélesebb szélvédők, a bukócsövek mellett a kiegészítő fényszórókat, a hátsó kerék sárvédőjét és számos egyéb tartozékot kínálnak még.

Triumph Tiger- Kappa


KR6401 – Hátsó rögzítő rendszer MONOKEY rendszerhez (maximális terhelés 6 kg). A két TIGER modellre ajánlott KAPPA dobozok a négyzet alakú alumínium K-Venture és a GARDA modelljei.
KRA6401 – Az előző alternatívájaként eloxált alumíniumból készült tartó, kifejezetten a MONOKEY dobozokhoz tervezve.
KLR6413 – A MONOKEY termékcsaládhoz (GARDA-hoz ajánlott) és RETRO FIT-hez és
K-Venture oldalsó táskák is ezt a rendszert használják.

Triumph Tiger- Kappa


BF02K – Tankbetöltő karima TIGER XR és XC-hez, a TANKLOCK gyors csatlakozós tanktáskákhoz. A javasolt táska a 16 literes RA311R, tank formáját követő kialakítással.
KD6413S – Füst színű plexi a gyári helyére szerelhető, 2 centivel magasabb, mint a gyári (47×41 cm).
KD6413ST – Alternatív szélvédő, az “S” változathoz képest magasabb, és 14,5 cm-rel nagyobb, mint a gyári (58,5 x 43,5 cm).
KN6409 – Fekete bukócső, 25 mm átmérőjű csőből, a felszerelést szakképzett szerelővel kell elvégeztetni.

Triumph Tiger- Kappa


LS6413K – Speciális rögzítő készlet a KAPPA KS310 vagy KS322 kiegészítő lámpákhoz a bukócsőre (21-25 mm). Az első halogén, a második LED fényforrással működik.
KMG6401 – Hátsó sárvédő fekete színben ABS műanyagból.
01SKITK – Speciális csavarkészlet a KS900A kormányra felszerelhető elektronikus eszközök támogatására.
További információt a márkakereskedőknél kaphatnak az érdeklődők.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes