Jubileumi Ducati Monster

A Monster család első tagja a kölni vásáron mutatkozott be 1992-ben, és következő év március 5-én kezdődött a gyártása, ami néhány éven belül kultikus státuszra emelte a modellt a motorkerékpár piacon. A Monstert mára már felelőssé tehetjük a csupasz sportmotor kategória kialakulásáért és a folyamatosan növekvő hívők táboráért.

A típus 25. évfordulójára már több, mint 325.000 Ducati Monster készült, ezért Bolgna-ban úgy döntöttek, hogy egy jubileumi 1200-as formájában, 25 ° Anniversario néven tisztelegnek az elmúlt negyedszázad sikerei előtt.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

A Monster 1200 25 ° Anniversario mindössze 500 számozott példányban készül. Jellemzője az exkluzív fényezés, a tankon induló és a hátsó ülésidomon végződő, az olasz zászló színeit idéző minta, amit a 2008-as S4RS Testastretta Tricolore modell ihletett.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

A különleges színséma tökéletesen illeszkedik az egyedi üléshez, amelyet különleges logó díszít. Az arany színű váz és kovácsolt Marchesini kerekek W-küllőkkel, valamint további apró részletek, mint a mart tükrök, tanksapka, és kormány végsúlyok teszik egyedivé a motort. A különleges fék és kuplung karok, az alumínium rendszámtábla tartó, a szénszálas sárvédők és a kipufogó hővédő burkolat is az alapfelszereltséghez tartoznak. A Monster 1200 25 ° Anniversario-hoz az egyedi logóval ellátott ponyva is kapható. Az acél rácsos váz és az alumínium lengőkar kiváló minőségű Öhlins alkatrészekkel egészül ki.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Elől állítható 48 mm-es átmérőjű Öhlins villa, hátul szintén a svéd gyártótól származó rugózás biztosítja a kiváló úttartást. A csúcsminőségű fékrendszer két 330 mm átmérőjű Brembo féktárcsával és Brembo M50 monoblokk féknyereggel rendelkezik elől. A 245 mm átmérőjű hátsó tárcsa Brembo féknyereggel emészti a sebességet.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Az 1200 25 ° Anniversario a Testastretta 11 ° DS motortól kapja az erőt. A nagy teljesítmény és nyomaték egyenes vonalú leadása az alsó fordulatszám tartománytól, valamint jól kontrollált gyorsulása a legnagyobb élvezetet garantálja. Az L-Twin a Monster 1200 25 ° Anniversario-ban 147 LE teljesítményt ad le 9250 / perc fordulatnál, a legnagyobb nyomatéka 124 Nm 7.750 / perc fordulatszámon.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Köszönhetően a kiváló minőségnek és a megbízhatóságnak, hosszú karbantartási intervallumokkal rendelkezik a blokk, szelephézag ellenőrzésre csak minden 30.000 km megtétele után van szükség.
A Ducati Biztonsági csomagja három különböző vezetési módot tartalmaz (Sport, Touring és Urban), az inerciális mérőegység (IMU) a dőlésszöget is figyelő Bosch ABS-szel és a Ducati Wheelie vezérléssel (DWC) összhangban figyeli a beérkező adatokat.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Ennek köszönhetően az elektronikai rendszerek, beleértve a Ducati kipörgésgátló (DTC) és a Ducati Quick Shift fel / le (DQS) kuplung nélküli gyors váltó garantálják a legmagasabb biztonsági szintet.
A TFT kijelzőn minden szükséges információ világos és színes megjelenéssel tájékoztat, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy egyszerűen megadja beállításait a felhasználóbarát felületen keresztül.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Emellett a fényszóró nappali menetfénnyel (DRL) egészült ki, amely biztosítja az optimális nappali láthatóságot. A Monster 1200 25 ° Anniversario szeptembertől Európában, októbertől Japánban, novembertől az Egyesült Államokban és decembertől Ausztráliában is elérhető lesz, ha addigra rendelhető még egyáltalán a Ducati kereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes