BMW modell frissítés 2019

 

A legtöbb BMW modell esetében csak a megjelenésre és biztonsági funkciókra korlátozódtak a fejlesztések. A BMW Motorrad Connected app jelentős frissítést kap az 1.6 verzióban. Az alkalmazás ezután további funkciókat és fejlesztéseket kínál a BMW Motorrad közösség javaslatai alapján. A digitális térképeket felülvizsgálták és a motorkerékpárra optimalizálták a TomTom-mal közösen.

Az egyik leginkább hiányolt funkció, a navigációs lehetőségek között a „kanyargós útvonal” is bevezetésre kerül. Az új funkciók használatához az ügyfélnek csak az alkalmazás frissítésére van szüksége, ez augusztus elejétől az új térképek leöltésével megoldható.

BMW 2019


2019-es változások a modelleknél:

BMW G 310 R.

A piros mellett HP Motorsport fényezéssel is elérhető, amelyen fehér gyöngyházfényű „HP” felirat díszeleg. A Strato kék fényezés már nem lesz elérhető.

BMW C 400 X.

Új metál fekete fényezésben is megvásárolható.

BMW 2019

BMW C 650 Sport.

Új stílusú HP megjelenés: HP Motorsport festés kék-fehér metál árnyalatban piros „HP” felirattal és fűtött Pro üléssel. A hajtás burkolat színe ezüstről feketére változik minden C 650 modell esetében. Fehér színben már nem rendelhető.

BMW C 650 GT.

Új metál fekete fényezéshez barna huzattal rendelkező fűtött ülés rendelhető. Fehérben nem lesz kapható.

BMW 2019

BMW C evolution

Új festéssel metál szürkében, fekete alagútburkolattal jelenik meg. Az ion ezüst metál – elektromos zöld már nem elérhető.

BMW S 1000 R.

Új szín a metál fekete és HP Motorsport festéssel metál kék-fehérben piros „HP” felirattal és felnicsíkkal, valamint szürke és metál kék-fehér színben elérhető. Pirosban már nem kapható.

BMW S 1000 XR.

Új stílus a Triple Black: metál fekete szín, felirat és fekete kormány. A matt óceán kék metál kivonásra kerül.

BMW S 1000 RR.

HP hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor rendelhető opcionálisan a motorhoz, így a súlycsökkenés kb. 2 kg a hagyományoshoz képest. Integrált elektronikus rendszerrel, amely védelmet nyújt a lemerüléstől a túltöltésen keresztül a melegedés kiküszöböléséig.

BMW 2019

BMW K 1600 GT.

Az alapfelszereltség részéhez tartozik a K 1600 típusoknál a Hill Start Control Pro (hegymeneti indulást segítő rendszer) automatikus aktiválás kb. egy másodperces állás után.  Sport stílus megjelenése: metál fekete-metál ezüst fényezés, fekete kormány, alacsonyabb szélvédő, arany színű féknyergek elől. Az ülés varrás  kontrasztos színekkel készül. A vörös, metál kék-metál fekete szín összeállítás már nem rendelhető.

BMW 2019

BMW K 1600 GTL.

Az Elegance stílusban Pollux fémbevonatú, krómozott első sárvédő tartók és a tároló rekesz fedél matt fém burkolata újdonság. A szürke metál és metál fekete színek már nem kaphatók.

BMW K 1600 B.

Az ülésmagasság csökkent 30 mm-rel 750 mm-re , így alacsony az ülés már nem kapható. Opcionális tartozékként 780 mm magas ülés rendelhető. Új fényezés az Imperial metál kék.

BMW 2019

BMW K 1600 Grand America

Az ülésmagasság csökkent 30 mm-rel 750 mm-re , így alacsony az ülés már nem kapható. Opcionális tartozékként 780 mm magas ülés rendelhető. További hangszórókat kapott a hátsó rész, szabályozható a fader funkcióval. Új színként az Imperial metál kék került be.  Az Austin metál sárga – metál fekete színkombináció nem lesz már a programban.

BMW 2019

BMW R nineT.

A dinamikus féklámpa mostantól az alapfelszereltség részét képezi az R nine T sorozatban. Új szín a Mars matt metál vörös – matt metál kék (üzemanyagtartály, üléspúp és elsősárvédő), másik variáció a Pollux fém /alumínium. A metál kék – alumínium fényezés már nem kapható.

BMW R nineT Pure

Színekben újdonságként a metál fekete-fehér (üzemanyagtartály és első sárvédő) mellett a metál fekete- Aurum (üzemanyagtartály és első sárvédő) jelenik meg.

BMW 2019

BMW R nineT Scrambler.

Új szín a kétféle matt fém, a metál fekete-fehér (üzemanyagtartály, első sárvédő és lámpatest) és a metál fekete-Aurum (üzemanyagtartály, első sárvédő és lámpatest). A Monolith metál festés már nem rendelhető. Opcionálisan küllős kerékkel is rendelhető 2018. szeptemberétől.

BMW 2019

BMW R nineT Racer.

Színekben újdonságként a metál fekete-Aurum üzemanyagtartály, első sárvédő, üléspúp, középső rész és a két oldalt található takarók „Racer” felirattal.

BMW 2019

BMW R nineT Urban GS.

Opcionálisan küllős kerékkel is rendelhető 2018. szeptemberétől.

F 750 GS – F 850 GS

A következő évtől az alap felszereltséghez tartozik a dinamikus féklámpa.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes