A 2019-es Indian Scout és Scout Bobber

Az Indian motorkerékpár gyárat 1901-ben alapították, és Amerika egyik első motorkerékpár-társasága volt akkoriban. A legendás Scout 2019-es alap és Bobber változata új színekben pompázik majd, és a régies megjelenés mellett a modern technológia kiszolgálása érdekében USB töltőportot is kialakítottak a sebességmérő mellett.

Az ikonikus Indian Scout család kedvelt a világon mindenhol. – mondta Reid Wilson, az
Indian motorkerékpár gyár igazgatója.

Indian Scout 2019


A Scout Bobber 2017 júliusában mutatkozott be, azóta folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljen a motorosok ízlésének, függetlenül attól, hogy az örökségünk inspirálta megjelenés, vagy a lecsupaszított Scout Bobber iránt érdeklődnek. A 2019-re készült finomítások és új színek hangsúlyozzák a motorok egyediségét.

Indian Scout 2019

A Scout 1133  cm3-es, folyadékhűtéses motorja 94 lóerős. Fekete, metál mélyvíz kék, metál Jade zöld, vörös-fekete fényezéssel kerülnek majd a boltokba. Az agresszív stílusú Scout Bobber fekete, „füst” fekete, „füst” fehér és „füst” bronz fényezéssel készül. A 2015-18-as évjártú Scout tulajdonosok számára is elérhető, és utólag felszerelhető az USB töltőport.

Indian Scout 2019

Továbbá a 2015-2018-as Scout vagy Scout Bobber modellekre és bármely 2016-2018 Scout Sixty-re is kapható az elektromos eszközök töltésére szolgáló kiegészítő. Az Indian Scout-hoz gyári extra ülés, táskák és szélvédők is kaphatók. Ezekkel a kiegészítőkkel a tulajdonosok egyedivé tehetik motorjukat, ahogy a katalógusban szereplő alacsony ülés, kormány vagy lábtartó komfortosabbá teheti az Indiant.

Indian Scout 2019

Októberben érkeznek a márkakereskedésekbe az újdonságok. A 2019-es motorokkal kapcsolatos további információkért az érdeklődők keressék fel a www.indianmotor.hu weboldalt.

Szöveg: Buny

Kép: Indian

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes