MOTO MORINI MILANO LIMITED EDITION

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentette be a Moto Morini Milano Limited Edition gyártását a márka. A Milano minden olyan részlettel rendelkezik, ami a motorkerékpárok lelke, amit gyermekként minden motoros megálmodott magának. Ezt most a Moto Morini alkotta meg, készen van.

Egyszerű, tiszta kialakításával ismét elhozza a szabadságot, amit a stílusban rejlő varázslat nyújthat egy egyedi, kézzel készített olasz motor adhat csak. Formáját meghatározza a rácsos váz egyedisége.

Moto Morini Milano


Csakúgy, mint a legendás előd 3 1/2, amely értékes, de nem megfizethetetlen közlekedési eszköznek számított a maga idejében, az új modell is a tulajdonosok szeretetére és a gyűjtők szenvedélyére apellál. A könnyebbé és egyben stabilabbá vált motor, az alacsony nyergével stresszmentes utazást ígér. A stílusért Angel Lussiana felelős, akit meg ihlettek a hetvenes évek, és modern formában értelmezte újra az eleganciát és az olasz stílus simaságát. A név tiszteleg a motorkerékpár alapító és gyártó helye előtt, ahol a művészet és a tudomány egyesül, hogy életet adjon új stílusoknak.

Moto Morini Milano

Egy állandó fejlődésű város, ahol a divat vezet és ahol a megjelenés szó újfajta gondolkodást hoz létre. A formatervezési vonalak a klasszikus stílusra emlékeztetnek, de átértelmezve a legtisztább, legmodernebb stilisztikai jellemzők szerint. Egy csodálatos motor, amelyet megosztani szeretett szenvedélyes ügyfelekkel minden olasz gyártó vágya, hogy ezáltal a mindennapi élet alapvető részét szépségével alakítsa. A Moto Morini Milano Limited Edition mindössze 30 darabos szériában készül 2018. októberéig. Egy kis tábla jelzi a korlátozott kiadás számát, egy alumínium vékony lemezke, amit az üzemanyagtartályon kell keresni.

Moto Morini Milano

Ezen kívül kézműves nyereg kerül rá Moto Morini logóval és árulkodó lesz a kétszínű színű metál fényezés is. Rizoma tükrök, fehér hátlapos műszerek mellett a kiegészítők terén is lesznek újdonságok, mint a stílushoz illeszkedő Moto Morini kabát és sisak. A Moto Morini Milano Limited Edition ára 17.500 Euro lesz, és 2019 áprilisától kapható, ha addig előjegyzésben el nem kell az összes példány.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Morini

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes