Husqvarna FS 450 szupermoto

A Husqvarna FS 450 2019-es kiadása egy új szupermoto, amely a legmagasabb szintű technológiát képviseli ebben a szegmensben. Az innovatív technológiai fejlesztések a 2019-es évre, egy új FS 450 motort eredményeztek, és ennek eredményeként az alapoktól egyedülálló szupermoto teljesítményt kínál az újdonság.

Az újratervezett vázzal és a hajtómű kezelésének és használhatóságának javítását célzó platformmal a FS 450 könnyű és agilis szupermoto gép lett, amely rendkívül élvezetes motorozást ígér és győzni képes a versenypályákon.

Husqvarna FS450 2019


A teljesen új, kék színű váz megnövelt merevséggel javítja a visszajelzést és az optimális egyenes futást. Az egyedülálló, összetett szénszálas szerkezet kiegészítéssel további súlycsökkenést értek el. A futómű WP 48 mm-es AER villával csillapít elől, amely tökéletesen illeszkedik a WP DCC hátsó rugózáshoz.

Husqvarna FS450 2019

A 16 mm-es CNC technológiával készült három bilincs összhangban van az első villák megjelenésével. Az újratervezett hengerfejjel jelentősen csökkent a motor tömege (500 g), az egyhengeres SOHC erőmű kompaktabb, mint valaha. A mindössze 27,3 kg össztömegű, 63 LE teljesítményt nyújtó új FS 450 motornál sokat javult a kezelhetőség és ezáltal a használhatóság.

Husqvarna FS450 2019

A csúcsteljesítményű szupermotohoz fekete 16,5 ” első és 17″ hátsó Alpina kerekek járnak. A kiváló minőségű felnikhez illeszkednek a Bridgestone 125/80 R420 és 165/65 R420 gumiabroncsok a maximális tapadás és vonóerő átadáshoz igazodva. A motoron újdonság még a 7 literes polietilén üzemanyagtartály a benzin csövekkel, a hűtőrendszerbe új középcső került, a fojtószelep elektronikus vezérlésének kábelei új elrendezést kaptak a könnyebb karbantarthatóság érdekében. A ProTaper kormány hajlításán változtattak, a  teljesítmény leadás és rajt elektronika beállításai is változtak.

Husqvarna FS450 2019

Magura csúszó kuplung és Brembo fékek segítik a vezetőt a jobb köridők elérésében. Természetesen a Husqvarna a megfelelő ruházati cikkek és kiegészítők tekintetében is hozzáigazította a megjelenést az újdonsághoz. Műszaki részen a külön megvásárolható alkatrészek az új szupermoto teljesítményének további növelését szolgálják. Az új Husqvarna MY19 FS 450 2018. júliusától érhető el minden hivatalos Husqvarna Motorkerékpár kereskedőnél.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes