Givi ST604 oldal doboz

A GIVI Sport-T sorozatának részeként került bevezetésre a Multilock rögzítéssel rendelkező ST604 oldal doboz pár, amely TST specifikus kerettel rögzíthető a motorkerékpárra. Tekintettel a műszaki jellemzőkre, a kompakt kialakításra és a meztelen és sport motorkerékpárok kontúrjához illesztett megjelenésével, minden bizonnyal vonzóak lesznek.

Az ST604-es új termék, kifejezetten a nagy teljesítményű motorkerékpárokon felmerülő csomag szállítási igények kielégítésére terveztek.

Givi ST604


Természetesen nem kizárólag ebben a szegmensben használhatók, de a motor specifikus rögzítő keretek listája határt szabhat a felszerelésnek. A dobozok hőformázott műanyagból készülnek, ami tökéletes szintézise a merev oldalfalú dobozoknak és a puha táskáknak. Sok olyan fontos tulajdonsággal rendelkeznek, mint a funkcionalitás, a szilárdság, a könnyedség és a könnyű kezelhetőség.

Givi ST604

A táskáktól eltérően a kontúrok optimalizálva vannak a motorok szélességi méretének csökkentése érdekében. Ezenkívül a Multilock gyors zárrendszer meglehetősen robusztus, és a TST motor specifikus tartókeretnek is van kinyúlása az idomok síkjából. A két doboz poliészterrel bevont, hőformázott EVA-ból (etilén-vinil-acetát) készül, 22 literes kapacitása cipzárral tovább növelhető. Amennyiben teljes tartalmát használjuk a táskának, hevederekkel lehet biztosítani a táska alakját.

Givi ST604

Az ST604-es dobozok fogantyúival könnyű kézben vinni, a fényvisszaverő oldalsó betétek növelik a biztonságot, a cipzárak kis lakattal zárhatóvá tehetők. Belül szíj tartja a fedélben a poggyászt, hálós rekeszek és hurkolt belső elasztikus hevederek gondoskodnak a további csomag rögzítésről. Az alapfelszereltség részét képezi a külső esővédő borítás.

Givi ST604

Méretei: 340x300x450 mm (magasság x szélesség x hosszúság). Maximális terhelés: 4 kg oldalanként. A felület UV-ellenálló, megfelel az ISO 4892-2: 3013 szabvány előírásainak, ami 1500 órás expozíciós próbát tartalmaz Q-Sun Xenon tesztkamrában.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes