MOTO GUZZI nyitott kapuk 2018

Idén szeptember első hétvégéjén ismét kinyitotta kapuit a gyár a Guzzisták előtt. Harmincezer rajongó, akik közül sokan nyeregben érkeztek a világ minden tájáról Mandello del Lario-ba, hogy a Moto Guzzi üzemében adjanak randevút egymásnak, ahol 1921 óta készül minden Moto Guzzi motorkerékpár.


Szinte száz évvel a születése után a Moto Guzzi második fiatalságát éli, egyre inkább összeköti a különböző nemzedékek érdeklődését a motorkerékpár iránt.

Moto Guzzi Open House 2018

Népszerűségét olyan értékeknek köszönheti, mint a hitelesség, a karakter és a képesség az egyedi motorkerékpárok megteremtésében. Az új Moto Guzzi V85 TT először jelent meg végleges verziójában, és sikeresnek bizonyult nemcsak a közönség elismerő szavaiban, hanem a több mint ezer foglalás révén a tesztelésre (a rajongók előre regisztrálhattak online a Moto Guzzi weboldalán).

Moto Guzzi Open House 2018

A Moto Guzzi gyöngyszeme, amelyet először itt mutattak be a V9 Bobber Sport volt, a szokásos agresszívabb és kifinomultabb változata az alap modellnek, amit október végétől lehet megvásárolni. A nyitott kapuk rendezvény keretében a nyilvánosság számára megnyílt az üzem, és a gyártósorok között lehetett sétálni. Nem kevésbé érdekes a Moto Guzzi Múzeum, amely több mint 150 motort vonultat fel, az 1919-es GP prototípusról a csodálatos MGS-01-ig, de az 1921-es első generációs “Normale” is megtekinthető.

Moto Guzzi Open House 2018

A Moto Guzzi központjában más szórakoztatási formákat választottak a rendezők, ilyen volt például a talk show, ahol a V85 TT menedzserei meséltek a motor keletkezésének fázisairól. A kiállításon néhány kiemelkedő specialitást is láttak, amelyet Filippo Barbacane a Rossopuro Workshop-ból készített. Ebben az évben Street Food biztosította a frissítőket, köszönhetően az öt mini teherautónak, amelyek az olasz konyha legjobb hagyományaira épülő széles választékot kínálták.

Moto Guzzi Open House 2018

A legnépszerűbb zene az ötven V-iker motor által létrehozott dallam volt, amelyet a több mint 800 teszt bevetés alatt lehetett hallani. A jelenlegi modellek mellett, az egyik főszereplő a V6 III Limited volt, Mandello legújabb “hét-ötvenes” kollekciójának különleges változata.

Moto Guzzi Open House 2018

A nagy Moto Guzzi család által megidézett összetartozás érzését a hivatalos The Clan közösség is megerősítette, amely mostanra 30 000 tagot számlál. Részükre a Moto Guzzi különleges és kizárólagos elbánást biztosított a nyitott kapuk ideje alatt. A regisztráció mindig nyitva áll a rajongók előtt a www.theclan.motoguzzi.com oldalon.

Moto Guzzi Open House 2018

A három napos ünnepség lebonyolításához külön köszönet illeti Mandello del Lario önkormányzatának, amellyel a gyáron kívül hozzájárultak a Moto Guzzi Open House 2018-as rendezvényének lebonyolításához.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes