HEVIK PORTLAND EVO

A következő évszakra gondolnak már a Heviknél, amikor a márka Portland modelljének EVO kiadása javított időjárás védelemnek köszönhetően csúcsminőségűvé vált. A népszerű városi használatra szánt kabát új verziója jelentős frissítésen esett át, ugyanakkor megtartotta azt a kimondhatatlan retro hatást, amely ilyen sikert eredményezett.


Még az “örökzöldek” -nek szánt motorkerékpár ruhákat is frissíteni kell. Többnyire a stílus lehet időtlen, de a technikai tulajdonságokat javítani kell.

Portland EVO

Pontosan ez történt a HEVIK PORTLAND modelljével, egy “továbbfejlesztett” változatban kerül a boltokba, növelve a dzseki sokoldalú használhatóságát, kényelmét és a védelmet. Az új EVO már az EN17092 szabványnak megfelelő tanúsítással rendelkezik az újonnan kiadott szabvány szerint.

Portland EVO

A külső szövet 450D poliamid anyagát párosították puha héj szerkezettel és Humax belső membránnal. Az eredmény: vízálló és lélegző, 10000 mm-es vízoszloppal tesztelve!
A kivehető melegen tartó bélés a ruházat használatával kitolja a szezont ősz végére.

Portland EVO

A derék részen és a mandzsettán állítható a test felépítésnek és a kényelmes viseletnek megfelelően. A stílus és a megjelenés megegyezik az előző Portland változattal, négy nagy első zsebbel és vízálló cipzárral. A HEVIK kétféle alternatívát kínál: fekete-szürke és fekete-kék színkben.

Portland EVO

Az EVO modell védőeszközei a CE szabvány 1. szintjének felelnek meg a vállak és a könyök részen. A háton található zsebben a szabvány 2. szintjének megfelelő hátvédő is elhelyezhető. Méretek.: S-től 4XL-ig.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes