Stylmartin YUMA ELEGANCE

A Stylmartin a hölgy motorosoknak is a kedvében szeretne járni, ezért kifejezetten nekik készítette el új csizmáját. Ezt a túra lábbelit YUMA ELEGANCE névre keresztelték, és finom bőrből készül, ami természetesen vízálló.

Nem csak arról van szó, hogy megvan a megfelelő motor, és mehetünk, hanem két keréken nemtől függetlenül a kalandok átéléséhez megfelelő ruhára és lábbelire is szükség van.

Stylmartin Yuma Elegance

A speciális motoros ruházati cikkek gyártói elsősorban a férfi fogyasztókra összpontosítanak, azonban már egyre több “WOMAN FIT” ruházati termék is kapható széles választékot kínálva a divatirányzatoknak és az utazási igényeknek megfelelően. A mindennapi ingázásban és a kihívásokkal teli nemzetközi utazásokban a hölgyek is egyre inkább jelen vannak, és akár globális expedíciókat is teljesítenek. A YUMA ELEGANCE egy többcélú, hölgyeknek készült motoros csizma.

Stylmartin Yuma Elegance

Abban az értelemben, hogy képes kezelni a legkülönfélébb motorozással kapcsolatban felmerülő igényt, védi a lábat az időjárástól, és magas szintű kényelmet biztosít órákon át a nyeregben. Olaszországban tervezték és Európában gyártják, ez a modell bőrből készült vékony, víztaszító felülettel rendelkezik. A vízálló bélés szárazon tartja a lábat, és a kivehető anatómiai talpbetét optimális támogatást nyújt a viseléséhez.

Stylmartin Yuma Elegance

A csizmát praktikus cipzárral rögzíthetjük, ez függőlegesen fut végig a belső lábszáron és még külön tépőzár védi. A külső felület “díszítése” varratokkal, és olyan elemekkel egészül ki, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot. Ilyen például az első és a hátsó hajlékony bordázat, a rugalmas betétek és fényvisszaverő ezüst kiegészítők. A talp diszkrét sarokkal, csúszásgátló és kopásálló gumiból készült.

Stylmartin Yuma Elegance

A klasszikus designnak köszönhetően a YUMA az “ELEGANCE” kategóriába kerülhet, mert farmerrel viselve elrejthetők a motoros technikai jellemzők, és eleganciában előzheti az utcai cipőket. A méretek 36-41 között, és csak fekete színben lehet megvásárolni. További információkkal a hazai forgalmazó segíti az érdeklődőket.

Szöveg:Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes