Négy új prémium motorkerékpár gumiabroncs a Bridgestone-tól

A világ legnagyobb gumiabroncs-és gumiipari vállalata Kölnben az INTERMOT Nemzetközi Motorkerékpár vásáron saját kiállító térrel várja az érdeklődőket. A Bridgestone széles választékát kínálja az abroncsoknak a terepjárótól a pálya gumikon keresztül a túra felhasználásig. A kiállítás kereteit felhasználva négy vadonatúj motorkerékpár gumiabroncsot mutatnak be a közönségnek 2019-re.

Battlax Hypersport S22
A Battlax Hypersport S22 lehetővé teszi a versenyző lelkületűek számára, hogy kiaknázzák a motor teljesítményét.

Bridgestone 2019

A hipersport motor használók a könnyű kezelhetőséget, a kiváló visszajelzést és kanyarodási teljesítményt szeretik, ami lehetővé teszi, hogy maximálisan rátapadjanak az útra. Az új molekuláris keverési technológia és az innovatív minta biztosítja az élvezetet a száraz utakon, jó vízelvezetési tulajdonságai miatt esőben is biztos a tapadás.
Battlax Adventurecross AX41
A felújított terepjáró gumiabroncs tervezése során cél volt, hogy megfeleljen a kaland motorosok által támasztott követelményeknek.

Bridgestone 2019

A közúti teljesítmény átadást fejlesztették, és a tapadást növelték. A nagy szilárdságot adó vegyületek hosszú élettartamot biztosítanak. Az on-and off-road teljesítmény optimalizálása révén új utakat lehet felfedezni.
Battlax Adventurecross Scrambler AX41S
A Battlax Adventurecross Scramble a divat, a megjelenés és a használhatóság keresztezésével  hódít. A tömegigényre reagálva az AX41S a legújabb technológiák és a kiegyensúlyozott tapadás érdekében a minta optimális.

Bridgestone 2019

Emellett az abroncs optimális vízelvezetést biztosít. Azonban az AX41S félelmetes megjelenése a hornyokkal magával ragadja a tekintetet, és méltán viszi magával a Scrambler tulajdonosok képzeletét.
Battlecross E50
A kutatások és a gondos fejlesztések eredménye a Battlecross E50. Jóváhagyással rendelkezik, ezért Enduro versenyen nyugodtan lehet indulni vele.

Bridgestone 2019

A vonó erő kifejtése puha, kemény vagy nedves terepen is optimális. Úgy tervezték, hogy tökéletes legyen a kezdetektől egészen a felső szinten motorozó tulajdonosokig mindenkinek.

Szöveg: Buny

Kép: Bridgestone

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes