Esős napok…Clover

A márka 2018-as kollekciójában szereplő vízhatlan ruha együttes kabátot és hozzá tatozó nadrágot tartalmaz. A 10 000 mm-es vízoszlopra tesztelt ruha darabok átlagot meghaladó szellőzéssel kilenc méretben kaphatók. Az érdeklődők két szín közül választhatnak: fekete és neon sárga.

Az időjárás mindig tartogat meglepetéseket azok számára, akik motorral vagy robogóval
közlekednek.

Clover

Az ősz érkeztével egyre gyakrabban követik egymást a “nedves” napok. Természetesen két keréken nem esik jól az eső, azonban a felhők kihívásaival szemben megfelelő felszereléssel elkerülhető az ázás. A piaci kínálatból a CLOVER “Pro” öltönye kiemelkedik a minőség és a védelem szempontjából egyaránt. Ez egy poliészterből (PVC-mentes) készült kabát és nadrág, mindkettőt 10 000 mm-es vízoszlop tesztelttel ellenőrizték a zárórétegen 24 órán keresztül.

Clover

A klasszikus fekete mellett, a nagy láthatóságot biztosító neon sárga változatban is kapható. Mindkét ruhadarab első, oldalsó és hátsó rugalmas betétekkel ellátott, a méret táblázat alapján hölgyek és akár gyerekek számára is alkalmas viselet lehet. A Wet Jacket Pro és a Wet Trousers Pro a kabátnál derékszíjjal és tépőzárral ellátott rugalmas hevederekkel alakítható a test térfogatához, a nadrágok a bokánál széles ráhagyással tépőzárral záródik, a dereka gumis.

Clover

Méretek (kabát és nadrágok esetében): XXS-től 4XL-ig, a dzseki cipzárral záródik középen, hajtókával védett a víz ellen, valamint gumis mandzsetták zárnak a kéznél, a gallér belső bélése komfortos. További információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes